Hvad er det nye transmissionsstyringssystem?

Hvad er det nye transmissionsstyringssystem?
Hvad er det nye transmissionsstyringssystem?

Transmissionsstyringssystem (IYS) Det er kendt som det system, der bruges af virksomheder, der er involveret i kommercielle aktiviteter for at levere deres reklamer til deres kunder. Informationssikkerhed for virksomheder, der er registreret på dette system, kan leveres lovligt.


Der kan sikres sikre informationsstrømme mellem virksomheder og deres kunder, kendt som nye transmissionsstyringssystemudbydere og -købere. Til dette kontrolleres virksomheder primært, og der opnås godkendelse af informationsbrug fra kunder i bestemte tidsintervaller.

Beskyt din informationssikkerhed med IYS

Informationssikkerhed, som er vigtig i e-handelssystemer, kan leveres fra forskellige kanaler, samtidig med at den giver en national sikkerhed IYS informationssikkerhed Takket være dette kan både virksomheder og kunder let fortsætte deres sikre shopping.

IYS-system Det bruges til MERSIS-registrering. Derfor skal virksomheder gennemføre de nødvendige registreringsprocesser og få de nødvendige godkendelser til brug. Bortset fra det er IYS-post ikke defineret.

Samtidig skal dokumenter og underskrivende cirkulærer til sikring af et sikkert miljø for virksomhederne erklæres korrekt, mens de ansøges. Oplysninger såsom skatteidentifikationsnummer og registreringsnummer kan også være påkrævet under indsendelse af dokumenter.

Transmission Management System dataoverførsel Når du gør det, skal du først og fremmest få de nødvendige tilladelser fra kunderne. Tilladelseskilder kan fås via vådt signeret eller elektronisk system. Samtidig kræves det, at status for orlov erklæres i en periode.

IYS nemme applikationsprocesser

Registreringstrin er afsluttet for Transmission Management System, og applikationer kan nemt foretages. De perioder, der er bestemt for registrering til systemet, erklæres af IYS, og ansøgningerne skal være afsluttet inden for den angivne periode.

Registrering i MERSİS-systemet for applikationer bestemmes som en prioritet, og det anses for nødvendigt at indtaste firmaets registreringsoplysninger. Derefter er virksomheden registreret i Transmissions Management System efter godkendelse.

Regulering af system til meddelelsesstyring Disse oplysninger indeholdt i det er vigtigt for virksomheder at bruge på en godkendt måde. For at sikre sikkerhed i systemet sikres det, at kundernes skriftlige eller elektroniske godkendelse opnås. Efter dette, mens dataene flyder let, vil der ikke være noget sikkerhedsgab.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer