Sådan kommer du til Ankara TCDD Open Air Steam Locomotive Museum?

Sådan kommer du til Ankara TCDD Open Air Steam Locomotive Museum?
Sådan kommer du til Ankara TCDD Open Air Steam Locomotive Museum?

TCDD Open Air Steam Locomotive Museum er et friluftsbanemuseum beliggende i Maltepe-distriktet i Ankaras Çankaya-distrikt på en del af Ankara Station ved siden af ​​Celâl Bayar Boulevard. Steam museum præsenterer historien om grundlæggelsen af ​​Republikken Tyrkiets statsjernbanelokomotiver og ejer. Det var også en del af Ankara Railways Museum, som indeholdt TCDD Railways Museum and Art Gallery.

Flytter museet


Damplokomotiverne på museet, der blev åbnet i 1991, blev flyttet til TCDD Behiç Bey-faciliteterne ved siden af ​​sportsbanen til jorden mod de tyrkiske kornbræt-siloer på grund af opførelsen af ​​jernbanestationen, der skulle bygges som en del af High Speed ​​Train og Başkentray-projektet den 5. december 2013. I øjeblikket er nogle af lokomotiverne i haven til METU Science and Technology Museum.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar