Hvornår åbner Mecidiyeköy Mahmutbey Metro?

Hvornår åbner Mecidiyeköy Mahmutbey Metro?
Hvornår åbner Mecidiyeköy Mahmutbey Metro?

İBB åbner metrolinjen Mecidiyeköy-Mahmutbey, den første førerløse metro på den europæiske side, til Istanbul-beboernes tjeneste den 28. oktober kl. 14.00:2. I de første 352 dage vil der blive leveret gratis service, og der foretages 70 ture om dagen. Linjen, som også er integreret med andre køretøjer til offentlig transport, vil være i stand til at betjene XNUMX tusind Istanbuliter i timen i en retning.


Istanbul Metropolitan Municipality, Kabataş Mecidiyeköy åbner Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line, den første etape af Mahmutbey Metro, til tjeneste for beboerne i Istanbul den 7. oktober kl. 28:14.00. Linjen, der forbinder 3 distrikter, hvor cirka 6 millioner mennesker i Istanbul bor, er 18 kilometer lang og består af 15 stationer.

Første 2 dage gratis

I Mecidiyeköy Mahmutbey metro, som er den første førerløse metro på den europæiske side, er der en supervisor på hver station; Føreren uden beredskabspersonale vil være til stede i hvert køretøj. Linjen, der vil tjene med i alt 80 tog, rangerer først i verden med en kapacitet på 2 160 passagerer ad gangen. Mecidiyeköy Mahmutbey Line tilbyder gratis service i løbet af de første to dage af åbningen (1. - 28. oktober).

Handicappet tilgængeligt

IMM gennemførte en første i linjens designproces og lavede en testkørsel med handicappede borgere. Hele linjen, hvor der blev foretaget ændringer i overensstemmelse med de indgående anmodninger, blev gjort 100% egnet til handicappet adgang. I køretøjer udsendes det såkaldte Induction Loop System med en frekvens, som kun handicappede kan høre gennem deres høreapparater. Derudover består alle PAKS (Platform Separator Door Systems) på linjen af ​​indenlandsk produktion. Således blev en 50 procent omkostningsfordel sammenlignet med importerede produkter opnået.

Integreret med andre linjer

M7 Mecidiyeköy - Mahmutbey linje, Yenikapı-Hacıosman metro og metrobus ved Mecidiyeköy station; Ved Topkapı-Masjid Selam sporvogn ved Karadeniz Mahallesi station; På Mahmutbey station vil det blive integreret med Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir metro. Når sporvognslinjen Eminönü-Alibeyköy er afsluttet, er det muligt at overføre til denne linje fra Alibeyköy station. Når metrolinjen til Istanbul Lufthavn er afsluttet, vil det desuden være muligt at nå lufthavnen ved at overføre fra Kağıthane station.

Med åbningen af ​​Mecidiyeköy Mahmutbey metro er metrolinjens længde i Istanbul 172,25 kilometer; Brugen af ​​jernbanesystemer i offentlig transport vil stige fra 17,8 procent til 22,3 procent.

M7 LINJE I NUMMERE

 • Linjelængde: 18 km
 • Antal stationer: 15
 • Antal tog: 80
 • Envejs rejsetid: 32 minutter
 • Rejsefrekvens (ved åbning): 6 minutter
 • Køretøjspassagererkapacitet: 2.160 (1 sæt)
 • Timekapacitet for personbefordring i en retning: 70.000
 • Antal distrikter, hvor linjen passerer: 6
 • Antal personer, det vil tjene: 3 millioner
 • Beredskabspersonale: 60
 • Kvindelig beredskabspersonale: 17
 • Antal rulletrapper: 225
 • Antal elevatorer: 108
 • Antal drejestænger: 316
 • Antal kameraer: 1.192

 M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey metrolinje;

 • 9. i Europa og 21. i verden for linjelængde
 • Rangeret som 24. i verden i antal stationer
 • Driverless metrotogdrift ligger på 5. pladsen i verden med M7 i linjelængde
 • Rangeret 2. i verden med 160 1 mennesker i en enkelt passage kapacitet

Mecidiyekoy Mahmutbey metrostationer

Mecidiyeköy Mahmutbey metrostationer, som forventes at blive brugt intenst, var et spørgsmål om nysgerrighed af borgere, der sad på linjen og tænkte på at bruge den. Så hvad er metrostationerne M7 Mecidiyeköy Mahmutbey, og hvor passerer den?

Her er stoppestederne på linjen;

 • Mecidiyeköy
 • vandfald
 • Eyup
 • Nurtepe
 • Alibeyköy
 • Çırçır District
 • Veysel Karani-Akşemsettin
 • Yeşilpınar
 • Se Kazıms fulde profil
 • Yenimahalle
 • Sortehavsområdet
 • Tekstilkent-Giyimkent
 • Oruç Reis
 • Göztepe
 • Mahmutbey

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar