IMM introducerer det nye taxasystem for offentligheden!

IMM introducerer det nye taxasystem for offentligheden!
IMM introducerer det nye taxasystem for offentligheden!

Med mødet den 20. oktober vil IMM introducere detaljerne i det nye taxahåndteringssystem for håndværkere og pressemedlemmer med 6 tusind nye taxatilbud, der er diskuteret på UKOME.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) præsenterede forslaget udarbejdet af Istanbul Technical University Transportation and Transportation Vehicles Application-Research Center i overensstemmelse med "Teknisk rapport om undersøgelse af Istanbul taxasystem og strategiske tilgange til fremtiden" på UKOME-mødet den 24. september.

Forslaget om "Regulering af taxatransport", der i første omgang har til formål at øge det samlede antal taxaer til 17 tusind 395 ved at tilføje 6 tusind nye taxier til de eksisterende 23 tusind 395 taxier, blev diskuteret på UKOME, og det blev besluttet at blive bragt op igen efter at være blevet evalueret af underkommissionen.

Bortset fra İBB-rapporten fra İTÜ; Public Transport Association (UITP) -rapporten af ​​Kaan Yıldızgöz med titlen "Taxier i en alder af digitalisering", og TUYS-rapporter med titlen "Taxi Management System" blev også præsenteret som en base for hans forslag.

Præsentationen af ​​taxasysteminformationen, hvor IMM vil forklare det nye system for taxitransport i Istanbul, afholdes kl. 20 Çırpıcı Sociale faciliteter kl. 10 tirsdag den 00. oktober. Ikke-statslige organisationer, foreninger i taxisektoren, relevante brancheorganisationer og pressemedlemmer blev inviteret til mødet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar