IMM opfyldte problemet mellem IETT-chauffør og kvindelige passagerer

IMM udførte kravet til kampen mellem IETT-chauffør og kvindelige passagerer
IMM udførte kravet til kampen mellem IETT-chauffør og kvindelige passagerer

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), KadıköyHan afgav en erklæring om påstanden om, at IETT-chaufføren brækkede næsen på den kvindelige passager, som han argumenterede med.


I erklæringen fra IMM; ”Som IMM var det nødvendigt at afgive en erklæring om skænderiet mellem en kvindelig passager og en buschauffør tirsdag den 29. september, som bedrøvede vores institution.

Kadıköy I platformområdet blev det tirsdag den 29. september rapporteret, at der var en bekymrende kamp mellem en kvindelig passager og buschaufføren for bussen.

Ifølge de udsagn, der afspejles på sociale medier i dag; det blev anført, at næsen på vores kvindelige passager blev brudt af føreren under denne slagsmål.

Undersøgelsesprocessen blev straks startet om emnet.

I henhold til førerens udsagn; Den kvindelige passager, der ikke udskrev sit Istanbul-kort under rejsen, blev advaret af sig selv. Vores passager, der sad i sæderne lige bag førerstationen, sagde, at han ville udstede sit kort.

Igen, ifølge chaufførens beskrivelse, da vi nåede det sidste stop, steg vores kvindelige passager ud af midterdøren og gik. Føreren gik lige efter ham og mindede passageren om, at han ikke udskrev et kort. Med chaufførens ord blev hun angrebet med et spark og et slag af vores kvindelige passager.

Både rapporten, som chaufføren modtager ved at gå til hospitalet efter hændelsen, og erklæringerne fra feltembedsmændene på platformen indeholder udsagn, der understøtter føreren.

På trods af disse udsagn fra chaufføren og feltansvarlige undersøges spørgsmålet omhyggeligt og i alle aspekter. Undersøgelsen afsluttes, efter at kamerabillederne af både køretøjets indre og platformområdet er undersøgt.

Vi tillader ikke nogen, der arbejder inden for organisationen, at angribe vores passagerer. Hvis beskyldningerne fra vores kvindelige passagerer er sande, vil vi gerne informere dig om, at den nødvendige handling vil blive truffet. " blev det sagt

IMM FERDIGE KRAV AF ARBEDA

I tråd med erklæringen i går og forståelse af ansvar vil IMM være tirsdag den 29. september 2020. Kadıköy Efter konflikten mellem en chauffør og en kvindelig passager gav han nye oplysninger om IETT-platforme.

”I gårsdagens erklæring sagde vi, at hændelsen blev undersøgt i alle aspekter. Inden for denne ramme udførte de relevante enheder og ledere et hurtigt og omhyggeligt arbejde. I henhold til de første indhentede oplysninger; Det blev bestemt, at bus AŞ-chaufføren advarede den kvindelige passager, der ikke udskrev sit Istanbul-kort, da han satte sig på bussen. Da det kom til det sidste stop, blev det set, at chaufføren fulgte den kvindelige passager, der kom ud fra busens midterdør og advarede ham i platformområdet, hvor et slagsmål fandt sted.

Som et resultat af den igangværende efterforskning blev der registreret kameraoptegnelser over gerningsstedet. De opnåede billeder blev straks undersøgt. På billederne; det blev observeret, at chaufføren tog fat i den kvindelige passager, som gik med ryggen drejet, ved skulderen, og derefter svarede passageren ved at sparke denne handling.

På vegne af vores institution finder vi det uacceptabelt for chaufføren at udvise denne holdning i stedet for at forblive i defensiven eller trække sig tilbage. Det er uacceptabelt, at et af vores ansatte griber ind i en kvinde gennem fysisk kontakt. Det faktum, at vores kvindelige passager viser reflekser og reagerer fysisk, ændrer ikke dette princip. Derudover er chaufførens reaktion på den kvindelige passager ud over mål, som det fremgår af billederne. Denne vold kan ikke accepteres på nogen måde. Nødvendige handlinger vil blive truffet vedrørende føreren af ​​Bus AŞ. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer