IMM introducerede den nye taxahåndteringsmodel for offentligheden

IMM introducerede den nye taxahåndteringsmodel for offentligheden
IMM introducerede den nye taxahåndteringsmodel for offentligheden

Efter UKOME-godkendelse vil IMM fungere som taxaoperatør med nummerpladeudlejningsmetode. Med det nye system, der forbedrer servicekvaliteten i taxaer og chaufførers juridiske rettigheder, vil borgerne få en sikrere og hurtigere transport. IMM's vicegeneralsekretær Orhan Demir sagde: "Disse 6 tusind taxaer vil være i offentlighedens hænder, og dette vil øge kvaliteten af ​​andre taxier."


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Department of Transportation introducerede detaljerne i det nye taxahåndteringssystem for offentligheden med de 6 tusind nye taxaforslag, der blev drøftet på UKOME, på mødet i IMM Çırpıcı Social Facilities.

Mødet deltog i IMM's vicegeneralsekretær for transport Orhan Demir, IMM's transportafdelingsleder Utku Cihan, IMMs offentlige transporttjenestechef Barış Yıldırım, IMM Council Good Party SözcüSü Suat Sarı og repræsentanter for handelskammeret, taxachauffører og pressemedlemmer var til stede.

I præsentationen af ​​Elçin Lale Toktay fra Istanbul Transportation Inc., et datterselskab af IMM, blev de aktuelle problemer med taxaer præsenteret, eksempler på taxahåndteringssystemer af høj kvalitet i verdensbyer blev præsenteret, og den nye taxahåndteringsmodel af IMM blev forklaret.

I det nye system, der skal implementeres i tilfælde af godkendelse af UKOME, vil ejeren af ​​systemet, IMM, godkende et datterselskab ved udbud. Der oprettes en model, hvor servicekvaliteten øges med 6 tusind nye taxaer, der fungerer med nummerpladeudlejningsmetoden.

Ved betaling af gebyret Istanbulkart vil være komplet med kreditkort, online betaling og QR-muligheder. Standarderne for taxakørsel bestemmes med transportakademiet, og der gennemføres en omfattende undersøgelsesproces.

Med de forretningsmæssige fordele sigter det mod at øge kvaliteten og ydeevnen, mindske køretøjets vedligeholdelsesomkostninger, forbedre førerens rettigheder, sikkerhed og hygiejneforhold.

ORHAN DEMİR: "SERVICEKVALITET STIGER MED DET NYE SYSTEM"

Orhan Demir sagde, ”Disse 6 tusind taxaer vil helt sikkert være i offentlighedens hænder, og dette vil øge kvaliteten af ​​andre taxier. Sådan skete det i eksempler rundt om i verden. Det vil ske med os før eller senere. Vores İTaksi mobile applikation er også klar, vi sætter den i brug meget snart fra navnet på prøveprocessen ”.

Om at de skrev et brev til alle relevante emner og politiet om pirat-taxaen, og at de planlægger at løse dette problem sammen, sagde Demir, ”Indtil i dag er alle offentlige transportsystemer blevet konkurreret med hinanden, og leje er opnået. Imidlertid er alle offentlige transportbiler en del af et system, der fodrer hinanden. Ved at se på transport på en holistisk måde løser vi mange akkumulerede problemer en efter en. "De, der boikotterede vores møde, ville kun komme her og sige, hvad de vil," sagde han.

SUAT SARI: "KLAGER VIL NEDRE, TAXI TJENDER BEDRE PENGE"

IMM-rådets gode parti Sözcüs og Suat Yellow Transportation Commissioner påpegede, at i Istanbul og blev et pirat-taxiproblem i Tyrkiet, fortsatte han: ”Men Istanbul-beboere og turister klager over det nuværende taxisystem. Ved at tage en risiko lavede IMM et stort internationalt arbejde og tog et vigtigt skridt for at forbedre systemet. IMM siger, at jeg vil bevise, hvordan jeg kan øge denne kvalitet med disse 6 tusind køretøjer. Dette vil også øge kvaliteten af ​​eksisterende taxichaufførers lokaler og foreninger. Ansøgningen, der skal omsættes i praksis, fjerner også spildte ture og taxaer, der vandrer i byen. Taxachauffører vil tjene bedre penge. "

Repræsentanter for taxarum og taxachauffører, der tog ordet på mødet, sagde, at de vil støtte et nyt system, der løser deres problemer ved at nævne problemerne som høje omkostninger, lange arbejdstider og pirattaxi.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) præsenterede forslaget udarbejdet af Istanbul Technical University Transportation and Transportation Vehicles Application-Research Center i overensstemmelse med "Teknisk rapport om undersøgelse af Istanbul taxasystem og strategiske tilgange til fremtiden" på UKOME-mødet den 24. september.

Forslaget om "Regulering af taxatransport", der i første omgang har til formål at øge det samlede antal taxaer til 17 tusind 395 ved at tilføje 6 tusind nye taxier til de eksisterende 23 tusind 395 taxier, blev diskuteret på UKOME, og det blev besluttet at blive bragt op igen efter at være blevet evalueret af underkommissionen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer