IMM solgte 1 million ton mere kulstofkreditter

IMM solgte 1 million ton mere kulstofkreditter
IMM solgte 1 million ton mere kulstofkreditter

Med den 1 million ton kulstofkredit, den gav til Indien, realiserede IMM det hidtil mest omfangsrige salg inden for dette område. Efter valget af Ekrem İmamoğlu til formandskabet fremskyndede İSTAÇ sin søgning efter markedet for kulstofkreditter og skabte i alt 1 million 625 tusind tons salg til dato, hvilket skabte en yderligere ressource på 780 tusind dollars. IMM tog således et vigtigt skridt i retning af at reducere udenlandsk afhængighed med hensyn til finansiering, mens de foretog miljøinvesteringer.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) foretog sit største salg til det internationale frivillige kulstofmarked til dato. İSTAÇ, et datterselskab af IMM, solgte 1 million ton kulstofkredit. Det genererede en samlet indkomst på 390 tusind dollars. Dette seneste salg til Indien svarer til ca. 3 millioner 80 tusind lira til aktuelle valutakurser.

IMM EN STOLET SPILLER PÅ MARKEDET

Efter at borgmester Ekrem İmamoğlu tiltrådte, begyndte IMM at evaluere de kulstofmuligheder, det havde. Under tilsyn af Gold Standard, det førende selskab på det internationale kulstofmarked, har det søgt et marked for optjente kulstofkreditter. Indtil sidste salg solgte det i alt 625 tusind tons kulstofkreditter. Efter hvert salg blev han en anerkendt og betroet spiller på markedet. Mængden af ​​kulstofkreditter, der blev afsat med det sidste salg, nåede 1 million 625 tusind tons. Den samlede indtægt fra dette salg var 780 tusind dollars (6 millioner 155 tusind lira). IMM tog således et vigtigt skridt i retning af at reducere den udenlandske afhængighed i finansieringen af ​​miljøinvesteringer på den ene side.

1,5 MILLIONER KOLKREDIT ER AKTIVE HVERT ÅR

IMM tjener kulstofkreditter ved at generere energi fra affald på lossepladser. Cirka 1,5 millioner ton kredit på dets konto aktiveres hvert år. Imidlertid genererer denne transformationsundersøgelse af IMMs lossepladser ikke kun CO20-kreditindtægter. Den elektriske energi, der genereres i anlæggene i disse felter, føres også ind i det nationale net. Der forventes en samlet omsætning på 27 milliard 1 millioner dollars fra Seymen Deponions Gas Energy Production Facility, som blev åbnet den 137. oktober med deltagelse af kun IMM-præsident İmamoğlu. Når driftsomkostninger og yderligere investeringsudgifter trækkes fra denne indkomst, forudsiges det, at IMM og dets tilknyttede virksomheder vil vinde i alt 776 millioner dollars.

CARBON CREDIT MARKED

Kyoto-protokollen, der trådte i kraft i 2005 inden for rammerne af De Forenede Nationers (FN) rammekonvention om klimaændringer, sigter mod at reducere drivhusgasemissioner, der forårsager klimaændringer. Aftalen giver signatarlandene kulstofemissionskvoter. En af Kyoto-protokollens mekanismer til reduktion af kulstofemissioner er "Emission Trade" -mekanismen. Hvis et land eller en producent overstiger sin kvote, kan det købe kulstofkvote fra det land eller den mindre producent, der udsender kulstof.

MARKEDET VÆXER HURTIGT

For 2008 år siden, i 126, forventes transaktionsvolumenet på kulstofmarkedet, der var 3,1 milliarder dollars, at nå cirka XNUMX billioner i år.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar