IMM Assistent Inspector annoncerede dem, der kvalificerer sig til at tage den skriftlige eksamen

IMM Assistent Inspector annoncerede dem, der kvalificerer sig til at tage den skriftlige eksamen
IMM Assistent Inspector annoncerede dem, der kvalificerer sig til at tage den skriftlige eksamen

Der blev modtaget foreløbige ansøgninger om 657 assistentinspektører, der var ansat i IMM i henhold til lov om embedsmænd, nr. 6. Den skriftlige eksamen afholdes den 2. november på Yenikapı Eurasia Show and Art Center.


For de ledige stedfortrædende inspektører for Istanbul Metropolitan Kommune mellem 9/10/2020 - 25/10/2020 (https://www.turkiye.gov.trForudgående ansøgning er modtaget elektronisk på adressen.

2045 mennesker ansøgte om eksamen. 426 af dem opfylder kravene. I henhold til scoreplaceringen i henhold til KPSS-resultaterne kvalificerede de første 120 personer sig til eksamen.

KPSS P657-rangordning for kandidater, der ansøger elektronisk mellem 48/9/10 - 2020/25/10 i overensstemmelse med de særlige betingelser specificeret i artikel 2020, stk. 48, underafsnit (A), i tjenestemandsloven nr. XNUMX rangordning blev foretaget på basis af.

I denne sammenhæng for listen over kandidater, der skal inviteres til den skriftlige eksamen (Liste over kandidater, der er berettiget til at tage eksamen) Klik her.

Skal laves til assistentinspektørkadrer skriftlig eksamen 2/11/2020 kl. 10.00:XNUMX, Yenikapı Event Area vil blive afholdt i Istanbul Metropolitan Municipality Eurasia Show and Art Center beliggende på Cerrahpaşa Mahallesi Kennedy Caddesi No: 46 Fatih Istanbul adresse.

Den skriftlige eksamen afholdes i en session for alle kandidater. Denne offentliggørelse på vores hjemmeside er en meddelelse om eksamensindgangsmeddelelsen, og kandidaterne får ikke tilsendt et eksamensdokument via mail eller andre kommunikationsværktøjer.

Eksamen afholdes i to faser, skriftlig (multiple choice testmetode) og mundtlig. Navnene på de kandidater, der lykkedes i den skriftlige eksamen og var berettiget til at tage den mundtlige eksamen, var igen den 5/11/2020. www.ibb.gov.t er vil blive annonceret kl.

Overvejelser for kandidater, der er berettiget til at tage eksamen

  • Kandidater vil nøje undersøge meddelelsen til den skriftlige eksamen. For at nå eksamensmeddelelsen Klik her.
  • For at tage eksamen skal kandidaten have det originale identitetskort eller tyrkiske ID-kort eller pas, hvis gyldighed ikke er udløbet.
  • Når du går ind i eksamen, har ID-nummeret skrevet på Population Wallet eller Republikken Tyrkiet fortsat gyldighedsperioden for dit ID-kort eller dit identitetskort, pas eller TRNC, du skal have med dig. Identitetskortet skal være koldstemplet, et opdateret foto, der gør det muligt for kandidaten let at blive genkendt af eksaminatorerne (Bemærk, at eksamensmedarbejdere muligvis ikke tager dig til eksamen på eksamensdagen, hvis de har svært ved at genkende dig fra dit foto.) Og pas skal være gyldigt fra eksamensdagen. Identitetskort og udløbne pas, der ikke har et koldt stempel eller et opdateret fotografi, der gør det muligt for kandidaten let at blive genkendt af eksaminatorerne, eller et TR-identitetsnummer (TC ID-nummer skal ikke skrives eller tilføjes senere med hånden eller indtastes) accepteres ikke. Det er obligatorisk at have et foto på identitetskortet. Kandidater, der ikke har et foto på deres identitetskort, tages ikke til eksamen. En kandidat, der ikke har disse dokumenter fuldt ud, tages ikke til eksamen uanset sin undskyldning. I processen med at få det tyrkiske ID-kort, det originale foto, signeret-forseglet / stregkodet-QR-kode “Midlertidigt identitetsdokument” udstedt af Ministeriet for Indre Anliggender, Generaldirektoratet for Befolkning og Statsborgerskab, og gyldigt, indtil de nye ID-kort er modtaget, accepteres som gyldigt identitetsdokument. Bortset fra dem; kørekort, erhvervskort osv. Alle andre dokumenter accepteres ikke som gyldige identifikationsdokumenter til eksamen.
  • Sørg for at gå og se den bygning, hvor du vil tage eksamen mindst en dag før eksamensdagen for at bekræfte adresseoplysningerne. For at se placeringen af ​​testcentret Klik her.
  • Vær til stede ved døren til bygningen, hvor du vil tage eksamen 30 minutter før eksamenstid, så identitetskontrol, kropssøgning og placering til hallen kan afsluttes til tiden.
  • Kandidater har ikke tilladelse til at medbringe mobiltelefoner, lyd- og videooptagere eller andre lignende elektroniske genstande ved indgangen til eksamenscentret.
  • Da vandet i blyanten, viskelæderet, spidsen, servietet og den transparente plastflaske leveres af IMM; Medbring ikke værktøj, udstyr, drikkevarer og mad til den bygning, hvor du skal tage eksamen.
  • Når du er færdig med din eksamen, skal du indsende dit besvarelsesark og spørgsmålshæftet (komplet med sider) til ledsagerne. Lad det ikke stå i køen.
  • Vær opmærksom på de sociale afstandsregler, når du går ind og ud af eksamensbygningen. Masker og desinfektionsmidler gives til kandidater ved indgangen til bygningen. Kandidater kan komme til eksamen med deres egne masker.
  • Da de øvrige faser af rekrutteringsprocessen afhænger af eksamen og dens resultater, accepteres der ingen undskyldning for ikke at tage eksamen. Kandidater, der er berettigede til at tage eksamen, men ikke tage eksamen på den annoncerede eksamensdato, anses for at have mistet retten til at tage eksamen.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer