IDO Saved Lives Off Bozburun

IDO Saved Lives Off Bozburun
IDO Saved Lives Off Bozburun

Havbussen fra İDO, der var på Güzelyalı-Büyükçekmece-sejladsen, faldt i havet ud for Bozburun og reddede livet for en borger, der var pakket ind i sin orange kano og bad om hjælp ved at vifte med sin skjorte.


Mens embedsmænd fra kystvagten straks blev informeret på tidspunktet for hændelsen, blev havariet hurtigt ført til skibet. Mens IDO nærmede sig Armutlu-molen efter aftale med Coast Guard-teamet, den ulykkesstrand

Leveres sikkert til sikkerhedsbåden.

İDO, der tilbyder sine gæster fornøjelsen at sejle med privilegierne hastighed, sikkerhed og komfort, redder fortsat liv. Søbussen på İDOs Güzelyalı-Büyükçekmece-sejlads faldt i havet 1 mil vest for Bozburun om aftenen og reddede livet for en borger, der var pakket ind i sin orange kano og bad om hjælp ved at vifte med sin skjorte.

I tilfælde af hændelsen blev kystvagten straks kontaktet, og redningsoperationen blev aftalt, og IDO-personalet handlede. Mens skibets besætning blev dirigeret til styrbords bue dæk, som er det sikreste på grund af vejr- og havforhold, blev det meddelt, at redningsarbejdet ville blive udført for passagererne på skibet. Den bærbare evakuerings- / redningsstige på skibet på toppen af ​​hovedet blev hurtigt udstyret, og havariet blev hurtigt ført til skibet med den overlegne indsats fra skibets personale og ekspertopfølgningen af ​​chefingeniør Özcan Ünal.

Passagerer skyndte sig også for at hjælpe

Det bevidste offer blev bragt på broen og fik et tæppe. Det blev forsøgt at forhindre yderligere varmetab ved at klæde offeret i tørt tøj givet af passagererne. På grund af havforholdene nærmede IDO sig Armutlu Holiday Village-molen efter anmodning fra kystvagtsbåden og leverede havariet til kystvagtsbåden. I mellemtiden greb 112-beredskabsteamet, der kom til molen med opfordring fra kystvagtteamet, også ind i ulykken.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer