Indkomsttab Supportbetaling til Antalya Transportation Inc.

Indkomsttab Supportbetaling til Antalya Transportation Inc.
Indkomsttab Supportbetaling til Antalya Transportation Inc.

Fortsættelsesmødet i Antalya Metropolitan Municipality Council blev afholdt i oktober. På mødet blev det besluttet at yde indkomsttabsstøtte til Antalya Transportation Inc., et datterselskab af Antalya Metropolitan Municipality, for at sikre fortsættelsen af ​​offentlig transporttjeneste af hensyn til det offentlige. Forsamlingen traf også en beslutning om at fjerne klager fra Hobby Garden-brugere, der ikke kunne udføre haveplantning og høstarbejde på grund af pandemiske begrænsninger. Brugsperioden for Hobby Garden, der udløb den 31. december 2020, er blevet forlænget indtil den 1. oktober 2021.


Antalya Metropolitan Municipality Assembly, der mødtes med 56 dagsordenspunkter, tog beslutninger under formandskab af Mehmet Hacıarifoğlu, viceborgmester for Metropolitan Municipality. På det 10. punkt på dagsordenen, som blev enstemmigt accepteret, blev det besluttet at yde 4 millioner 16 tusind 318 lira indkomsttabstøtte til Antalya Transportation Inc., et datterselskab af Antalya Metropolitan Municipality.

1 MÅNEDLIGT INDTÆGTSBETALING BETALES

I plan- og budgetkommissionens rapport; Det blev anført, at på grund af den negative indvirkning af Covid-19-epidemien på det økonomiske og sociale liv, Antalya Transport A.Ş. For at sikre den økonomiske stilling for Antalya Transportation Inc. blev det anført, at det af Kommissionen blev anset for hensigtsmæssigt at betale 17 måneders tab af indkomst mellem 2020. juni 16 - 2020. juli 1 ved at tage parlamentets beslutning. Rapporten fra Kommissionen blev godkendt af flertallet af rådets medlemmer.

HOBBY GARDEN TILDELING UDVIDET

På forsamlingsmødet blev der truffet en beslutning, der gjorde Hobby Garden-brugere glade. På grund af begrænsninger som udgangsforbud pålagt på grund af coronavirusepidemien er tiden blevet forlænget for brugere, der ikke kan udføre haveplantning og høstoperationer, og som ikke kan bruge tilstrækkelig og effektiv tid i deres haver. Det blev besluttet at udvide tildelingsperioden for Hobby Gardens til brugere, der sluttede den 31. december 2020, indtil den 1. oktober 2021.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer