İpekyolu Development Agency vil rekruttere 6 medarbejdere

İpekyolu Development Agency vil rekruttere 6 medarbejdere
İpekyolu Development Agency vil rekruttere 6 medarbejdere

İpekyolu Development Agency (İKA), der opererer i TRC1 niveau 2-regionen (Gaziantep, Adıyaman, Kilis), erklærede, at "artikel 4 i præsidentdekret nr. 200 om organisationen af ​​tilknyttede, beslægtede og beslægtede institutioner og andre institutioner og organisationer" Inden for rammerne af bestemmelserne i "Persontrafikregler for udviklingsbureauer" 1 (en ) intern revisor, 2 (fire) eksperter og 1 (en) supportpersonale vil blive ansat.


Centret for İpekyolu Development Agency er i Gaziantep, og agenturets aktivitetsområde er Gaziantep, Adıyaman og Kilis. Dem, der består eksamen, anses for at have accepteret at arbejde i alle tre provinser på forhånd. (Intern revisor vil arbejde i Gaziantep-provinsen.)

 

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer