Istanbul Metropolitan Municipality til at skaffe 6 assistentinspektører

Istanbul Metropolitan Municipality til at skaffe 6 assistentinspektører
Istanbul Metropolitan Municipality til at skaffe 6 assistentinspektører

IMM vil modtage 657 assistentinspektører, der er ansat underlagt lov om embedsmænd nr. 6. Kandidater; De udvælges ved en skriftlig og mundtlig eksamen, der afholdes efter KPSS-scoringsrangeringen. Den skriftlige eksamen, hvor ansøgninger begynder at modtages via e-Devlet, afholdes den 30. oktober, og den mundtlige eksamen afholdes den 16. november.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) modtager 6 assisterende inspektører med den skriftlige og mundtlige eksamen, der skal afholdes efter KPSS-scoringsrangeringen. Kandidater med en minimumscore på 2019 (firs) og derover i KPSS (Group Personnel Selection Examination) gruppe A KPSS P2020-scoretype i 48 og 80 skal også opfylde de generelle og særlige krav, der er anført i bilaget, for at kunne deltage i eksamen.

For at rekruttere 6 assistentinspektører; Juridiske fakulteter, statskundskab, økonomi, økonomi, økonomi og administrative videnskaber, der giver mindst 4 års bacheloruddannelse og eksamen fra et af universitetene i Tyrkiet eller i udlandet, hvis ækvivalens med disse skoler accepteres af Rådet for videregående uddannelser der skal søges. Kandidater skal også være under 4 år pr. 01/01/2020.

ANSØGNING OG EKSAMENPROCESS STARTET

Kandidater, der ønsker at tage eksamen mellem 9/10/2020 - 25/10/2020 https://www.turkiye.gov.tr/  De udfylder en ansøgningsskema elektronisk på adressen. På grund af koronavirusepidemien, der påvirker verden, vil de oplysninger og dokumenter, der anmodes om fra kandidaterne, blive leveret af institutionen via e-forvaltning.

Listen over kandidater, der er berettiget til at tage den skriftlige eksamen, findes på IMM's officielle hjemmeside den 27/10/2020 (https://www.ibb.gov.tr/) vil blive annonceret. Ansøgninger, der ikke opfylder betingelserne specificeret i meddelelsen, og ansøgninger fra mail og e-mail behandles ikke.

Kandidater, der er berettigede til at tage den skriftlige eksamen, har adgang til deres skriftlige eksamensdokumenter fra 30/10/2020, og dem, der er berettiget til at tage den mundtlige eksamen den 13/11/2020 på IMM-webstedet.

Eksamen afholdes i to faser, skriftlig (multiple choice testmetode) og mundtlig. Den skriftlige del af eksamenen afholdes mandag kl. 2 den 11/2020/10.00 på Yenikapı Activity Area. Navnene på de kandidater, der lykkedes i den skriftlige eksamen og var berettiget til at tage den mundtlige eksamen, var igen den 5/11/2020. www.ibb.gov.t er vil blive annonceret kl.

Den mundtlige eksamen for vicedirektørkadrene afholdes mandag den 16/11/2020 kl. 09.00 i İBB Bakırköy Service Building. Navnene på kandidater, der har succes i den mundtlige eksamen, vil blive annonceret den 18/11/2020 igen på det officielle websted.

Klik her for detaljerede oplysninger ...

Klik for ansøgning ...


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer