Istanbul cykelhus åbnet i Yenikapı

Istanbul cykelhus åbnet i Yenikapı
Istanbul cykelhus åbnet i Yenikapı

"Istanbul Bicycle House", der blev etableret i IMM's krop og betjener alle cykelelskere i Istanbul, blev åbnet i Yenikapı. Før åbningen blev der arrangeret en cykeltur på den historiske halvø med deltagelse af 500 atleter.


Før åbningen af ​​Istanbul Bicycle House, der blev oprettet under Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Department of Transportation, organiserede Istanbul Metropolitan Affiliate Sports Istanbul en cykeltur på den historiske halvø. Turen, der blev overværet af 500 registrerede brugere på grund af pandemien, startede foran Istanbul Cykelhus og sluttede i Yenikapı ved at turnere den Historiske Halvø.

Efter turen blev Istanbul Cykelhus afholdt med deltagelse af IMM's transportafdelingsleder Utku Cihan, afdelingschef for supporttjenester Mansur Güneş, Spor Istanbul AŞ General Manager Renay Onur og cyklisterforsamlingsmedlemmer.

Istanbul Bicycle House vil skabe et fælles fysisk rum, som alle cykelformationer og foreninger i Istanbul har brug for i tråd med visionen om at udvikle IMM's cykelkultur. Cykel-NGO'er vil således være i stand til at arrangere møder, workshops, paneler, arrangementer osv. På dette tidspunkt i tråd med cykelhusets kalender. Derudover afholdes cykeltræning for kvinder her hele året.

Anlægget vil også fungere som kontoret for koordineringsteamet, der er dannet til projektet om Istanbuls integration i EuroVelo (European Bicycle Networks Route). Under EuroVelo-deltagelsesprojektet kan der organiseres møder, workshops osv. Organisationer, som både indenlandske og udenlandske gæster deltager i, på dette tidspunkt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar