Istanbul lufthavn modtager nul affaldscertifikat

Istanbul lufthavn modtager nul affaldscertifikat
Istanbul lufthavn modtager nul affaldscertifikat

Istanbul Lufthavn, hvor IGA omhyggeligt har implementeret sine miljø- og bæredygtighedspolitikker, blev den første lufthavn, der modtog et 'Zero Waste Certificate' inden for rammerne af 'Zero Waste' -projektet implementeret af ministeriet for miljø og urbanisering med det formål at forhindre spild og bruge ressourcer mere effektivt.


IGA, der designer sine værker i overensstemmelse med principperne for bæredygtig udvikling, fortsætter med at være et eksempel for luftfartsindustrien med sine aktiviteter udført inden for miljø og bæredygtighed i Istanbul Lufthavn, som det har forvandlet til et globalt transfercenter med sin operationelle succes. Infrastruktur for affaldshåndtering, etablering af et system med effektivt affald er adskilt som kilden til HDI, han fortsatte sine studier i Istanbul lufthavn i Tyrkiet som et resultat af 'Dokumentområdet for Zero Affald har formået at blive den første lufthavn.

Inden for rammerne af 'Zero Waste' -projektet implementeret med et bæredygtigt miljø og en bæredygtig udviklingsforståelse fra ministeriet for miljø og urbanisering blev Istanbul lufthavn tildelt No.1 'Zero Waste Certificate i luftfartsindustrien.

Hvad er Zero Waste Project?

Bortskaffelse af affald uden at blive evalueret i genanvendelses- og genvindingsprocessen medfører alvorlige ressourstab med hensyn til både materiale og energi. 'Nul affald' er et mål defineret som en affaldsforebyggende tilgang, der inkluderer forebyggelse af affald, en mere effektiv ressourceudnyttelse, reduktion af mængden af ​​affald genereret, etablering af et effektivt indsamlingssystem og genanvendelse af affald.

Inden for rammerne af "Zero Waste" -projektet for at forhindre luft-, vand- og jordforurening, der truer alle levende ting, især spørgsmål såsom udtømning af naturressourcer og klimaændringer; Det sigter mod at forhindre eller minimere affaldsproduktion ved at gennemgå årsagerne til affaldsproduktion, og hvis affald genereres, er det rettet mod at blive adskilt ved kilden og genanvendt. I projektet er det startet med princippet om at placere de eksisterende systemer på en mere regelmæssig og anvendelig basis.

'Zero Waste' studier i Istanbul Lufthavn

IGA betragter bæredygtighed som den mest grundlæggende værdi i vores fremtid og anvender sine værker, der vil være et eksempel for luftfartsindustrien omhyggeligt i alle faser i Istanbul Lufthavn, fra design til konstruktionsfase, fra anlægsfase til driftsprocessen. Baseret på denne idé i Istanbul lufthavn, hvor tilgangen "Zero Waste" ses som en kritisk succesfaktor, udføres alle aktiviteter i lyset af internationale standarder og retningslinjer såsom IFC (International Finance Corporation) standarder, ækvatorprincipper og tyrkisk miljølovgivning.

I tilgangen til 'Zero Waste' -princippet er affald fra alle parter, inklusive IGA, der opererer i Istanbul Lufthavn, hvor sortering ved kilden er af stor betydning for løsningen af ​​affaldsproblemet, opdelt i fem forskellige kategorier som pap, emballage, glas, organisk og husholdningsaffald. Således i Istanbul lufthavn, hvor hele affaldshåndteringsinfrastrukturen er designet til at give genbrug, har alle opererende virksomheder underskrevet Zero Waste Declaration of Istanbul Airport under ledelse af IGA, som er førende inden for luftfartsindustrien.

Containere placeres i de områder, hvor affald genereres i lufthavnen, i 5 forskellige kategorier: pap, emballage, glas, organisk og husholdning, og affaldet adskilles ved kilden i disse områder. Affald, der indsamles med affaldsindsamlingskøretøjer, der er egnet til affaldstypen, adskilles i fast affaldsanlæg og adskilles for at blive sendt til nyttiggørelse og opbevaring. I samme retning støtter alle interessenter i lufthavnen projektet 'Zero Waste' og indsamler deres affald i 5 forskellige kategorier og giver dem til IGA. På denne måde bidrager interessenter også til målet "Zero Waste".

Målret fremtidige generationer mod det rene, sofistikerede Tyrkiet og efterlad en beboelig verden ...

Kadri Samsunlu, administrerende direktør og general manager for IGA Airport Operations, der foretog evalueringer vedrørende 'Zero Waste Certificate' som et resultat af de arbejder, der blev udført i Istanbul Lufthavn; ”Vi designer alle processer i Istanbul Lufthavn i overensstemmelse med vores miljø- og bæredygtighedspolitikker. Vi tilstræber at opnå maksimale besparelser med hensyn til nul affaldsprincipper. Der produceres 100 tons affald pr. Dag i Istanbul Lufthavn, 30% af dette, dvs. 30 tons affald sendes til genbrug. Ifølge data opnået gennem 'Electronic Environmental Information System' fra Ministeriet for Miljø og Urbanisering er der med hensyn til 'Zero Waste' -strategien udledt 1.310.000 tons mindre kuldioxid, og 49.500 tons mindre brændstof er blevet brugt siden lufthavnen blev åbnet. Der blev brugt 44.217.000 kilowatt mindre energi, hvilket resulterede i besparelser ved at bruge 1175 kilo mindre råmateriale. Hvad vi gør i miljøets og bæredygtighedens navn er ikke begrænset til disse. Med Artwist-projektet skabte vi i alt 100 kunstværker fra 39 tons affald genereret fra lufthavnskonstruktionen gennem upcycling. Vi havde ret til at modtage LEED Gold-certificering af American Green Building Council, og dermed blev Istanbul Lufthavns hovedterminalbygning registreret som verdens største LEED-certificerede bygning. ”Er du opmærksom?” Hvilket sigter mod at øge bevidstheden i samfundet om miljøeffekterne af affald og vigtigheden af ​​genbrug. Vi organiserede fotografering og videokonkurrencen i samarbejde med Protect Your Garbage Foundation. Inden for rammerne af 'Environmental Awareness' sikrede vi implementeringen af ​​det samfundsbaserede genbrugsprojekt "Kollekt" i Istanbul Lufthavn. Endelig er vi meget glade for, at vi er den første lufthavn, der modtager et 'Zero Waste Certificate', der er et eksempel for luftfartsindustrien. Denne succes motiverer os til større mål. Jeg vil gerne trække guldet nu, alle disse undersøgelser, der er iboende rene for fremtidige generationer, ligger i Tyrkiet, og vi udviklede et ønske om at forlade en beboelig verden. Som en miljøvenlig lufthavn vil vi fortsætte vores arbejde ved at bidrage til det miljø, vi lever i, vores land og verden i tråd med dette mål. " brugte udtrykkene.

â € <


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer