Istanbul Park er vært for Formel 9-spændingen efter 1 år

Istanbul Park er vært for Formel 9-spændingen efter 1 år
Istanbul Park er vært for Formel 9-spændingen efter 1 år

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu undersøgte værkerne på Interciyt Istanbul Park, som er vært for Formel-1 løb i Istanbul i dag, og modtog oplysninger fra myndighederne. Minister Karaismailoğlu sagde, at Istanbul Park vil være vært for Formel 9-løb efter 1 år, ”Mellem 13. og 15. november vil Istanbul være vært for en vigtig konkurrence. I år er vi vært for den 1. etape af Formel-14 løb, et af de vigtigste løb i verden. Vi, som ministeriet, yder den nødvendige støtte til at gøre løbene bedst mulig. Vi er glade for at være vært for vores Istanbul på en måde, der passer til vores land.


Vi laver de nødvendige planer. Vi venter på alle vores gæster på skærmen den 13.-15. November, vi kan ikke få et publikum her på grund af epidemien. Hvis der er nogen udvikling i forhold til dette, vil vi blive informeret ”.

Asfaltskrabningsoperationer startede

Påpeger, at asfalten på det eksisterende spor skal fornyes, sagde Karaismailoğlu, at asfalten vil blive fornyet på den bedste måde.

Karaismailoğlu sagde, ”Da asfalten i Formel-1 løb er et job, der kræver meget specielt håndværk og fremstilling, tager vi os af. ”Vi fornyer asfalten, hvor Formel 1 finder sted i Istanbul i år, vi startede asfaltskrabeprocessen i dag,” sagde han.

Karaismailoğlu, der erklærede, at de arbejder hårdt på at forbedre borgernes livskvalitet i alle hjørner af landet, understregede, at de er stolte over at realisere de vigtigste projekter, som verden tager som et eksempel.

Minister Karaismailoğlu startede værkerne ved at bruge asfaltgravemaskinen efter sin tale.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer