Øjeblikket for bygningens sammenbrud i et jordskælv i Izmir reflekteres på kameraet

Øjeblikket for bygningens sammenbrud i et jordskælv i Izmir reflekteres på kameraet
Øjeblikket for bygningens sammenbrud i et jordskælv i Izmir reflekteres på kameraet

Øjeblikket for bygningens sammenbrud i jordskælvet i Izmir blev reflekteret på kameraet; Ifølge oplysninger fra sidste øjeblik, der blev leveret af AFAD, opstod der et jordskælv med en styrke på 14.51 i Izmir kl. 6.8. Mens det blev anført, at jordskælvets epicenter var İzmir Seferihisar, blev rysten mærket i mange byer som Istanbul, Manisa, Bodrum og Urla. Ifølge oplysninger i sidste øjeblik blev det anført, at epicentret for jordskælvet i Izmir var Seferihisar.

De øjeblikke, hvor en bygning kollapsede i Izmir efter jordskælvet på 6,8, der blev annonceret af AFAD, blev reflekteret på mobiltelefonens kamera på få sekunder.

Der opstod et jordskælv i Seferihisar offshore i Izmir. Mens jordskælvet blev mærket i Trakien, reflekteredes det indre Ægæiske Hav, Balıkesir, Çanakkale og Istanbul, øjeblikke, hvor en bygning kollapsede, på mobiltelefonkameraet i sekunder.

Izmir borgmester Tunç Soyer sagde, ”Vi har et stort antal beskadigede bygninger. "Der er næsten 20 meddelelser om nedrivning."

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar