Ministeriets godkendelse af Izmirdeniz-projektet

Ministeriets godkendelse modtaget for Izmirdeniz-projektet
Ministeriets godkendelse modtaget for Izmirdeniz-projektet

Efter omorganiseringen af ​​planerne for 4. region Üçkuyular-Konak sektion, som blev annulleret af retten i İzmirdeniz-projektet, som er İzmir Metropolitan Kommunes arbejde for at bringe Golfen og byen sammen, blev det godkendt af Ministeriet for Miljø og Urbanisering.

I den godkendte plan blev det anført, at reglerne vedrørende İnciraltı Marina Junction og sporvognsruten blev overført til områdeplanen, tekniske infrastrukturområder var fast besluttet på at betjene byens spildevandsinfrastruktur, og de forhold, der er specificeret i retsafgørelserne, blev opfyldt.

I den nuværende zoneplan blev İnciraltı Marina Junction inkluderet som en undergang. Men; Inden for rammerne af projektændringen foretaget af İzmir Metropolitan Municipality Transportation Department blev Marina Junction reorganiseret som et brokrydsningsarrangement. De nye arrangementer i İnciraltı Marina Junction-projektet og de ændringer, der blev foretaget i Konak-sporvognsruten i denne retning, blev overført til reguleringsplanen.

I planændringen; De nye arrangementer i İnciraltı Marina Junction-projektet og de ændringer, der blev foretaget i Konak-sporvognsruten i denne retning, blev overført til reguleringsplanen. Også; Det blev anført, at de tekniske infrastrukturområder og transformerområder blev bestemt i parkområdet beliggende øst for Air Force Command Air Training Command, og sporvognsstop, der ikke var inkluderet i den oprindelige plan for ændring, blev bestemt, og manglen på visning af sporvognsstop og tunnelbesøg blev afsluttet i overensstemmelse med retsafgørelserne. (Aycan KARADAĞ / Birgün)

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar