Izmit kabelbaneprojekt sendt igen til Kommissionen

Izmit kabelbaneprojekt sendt igen til Kommissionen
Izmit kabelbaneprojekt sendt igen til Kommissionen

Kabelbaneprojektet, der var planlagt til at blive bygget i Izmit, blev igen drøftet på rådsmødet i oktober. Det blev afholdt i rådets mødelokale på 9. sal i Izmit Kommune under ledelse af Fatma Kaplan Hürriyet. Det blev sagt, at gennemførlighedsrapporten om anlæggelse af rebet ikke var færdig på rådets møde, hvor 19 dagsordenspunkter blev drøftet og besluttet.


Izmits borgmester Fatma Kaplan Hürriyet lovede i juli, at der skulle planlægges en svævebane i centrum af Izmit. Rapporten fra Plan Budget Commission og Development Commission i ropeway-projektet blev drøftet igen på rådsmødet. Når han talte om rebvejen på mødet, sagde Hürriyet: ”Virksomheden, der vil udstede gennemførlighedsrapporten, sagde, at rapporten vil blive udsendt op til en måned. Vores vicepræsident med ansvar for genopbygning følger denne situation ”. Den genstand, der blev anmodet om at blive udvidet, blev overført til Kommissionen igen.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar