KIA giver lyserøde bolde til kvindelige kunder

kia-kvinder-gaver-til-sine kunder-pink-ball
kia-kvinder-gaver-til-sine kunder-pink-ball

KIA fortsætter sin støtte til projektet 'Pink Ball in the Field', der udføres i samarbejde med Anadolu Medical Center og Anadolu Efes Sports Club for at øge bevidstheden om tidlig diagnose i brystkræft.


I det syvende år af projektet bidrager KIA til bevidstgørelse og gratis brystkræftundersøgelse for kvinder i nød ved at præsentere Pink Balls for sine kvindelige kunder.

KIA fortsætter med at støtte Pink Ball on the Field-projektet, som blev implementeret i samarbejde med Anadolu Medical Center og Anadolu Efes Sports Club i oktober, der er kendt som "Måned for brystkræftbevidsthed" over hele verden.

KIA, KIA-køretøjer i 2020 for at blive et symbol på kvindelige kunder, der købte tidlig diagnose af brystkræft i Tyrkiet, sender en lyserød kugle som en gave. Inden for projektets omfang donerer KIA kontanter til institutioner, der er autoriserede til at operere inden for dette område på vegne af enhver kvindelig kunde og bidrager til den gratis brystkræftundersøgelse af kvinder i nød.

KIA vil også fortsætte med at øge bevidstheden om emnet i hele oktober ved at rejse rundt i Istanbul med Sportage-køretøjer malet i lyserødt for at øge opmærksomheden omkring brystkræft.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer