Konya vil være centrum for forsvarsindustrien med ASELSAN

Konya vil være centrum for forsvarsindustrien med ASELSAN
Konya vil være centrum for forsvarsindustrien med ASELSAN

Arbejdet fortsætter på ASELSAN Weapon Systems Factory, som vil gøre Konya til et af forsvarsindustriens centre.


Konya-guvernør Vahdettin Özkan, AK-partiet Konya-stedfortræder Ziya Altunyaldız, AK-partiets Konya-provinsformand Hasan Angı og ASELSAN-formand og daglig leder Prof. Dr. Konya Metropolitan borgmester Uğur İbrahim Altay, der foretog undersøgelser i ASELSAN Konya Weapon Systems Factory og Huğlu Hunting Rifles Cooperative med Haluk Görgün, sagde at fabrikken er yderst vigtig for Konya.

Præsident Altay sagde, at de gjorde en stor indsats for at bringe ASELSAN Weapon Systems Factory til Konya, ”ASELSAN Factory vil støtte vores lokale industri, øge beskæftigelsen og yde et vigtigt bidrag til vores by i at blive centrum for forsvarsindustrien. Med Allahs tilladelse er der intet arbejde, som vi ikke kan overvinde, når vi er forenet som en by. Jeg vil gerne takke alle mine medborgere, der deler de samme følelser og går på samme vej, og alle, der har bidraget. " sagde.

Borgmester Altay sagde, at fabrikkerne i Huğlu- og Üzümlü-distrikterne også eksporterer våben til mere end 50 lande, og sagde: ”Vores kvarterer Huğlu og Üzümlü, som er vores stolthed, er blandt de bedste i verden på dette område. Jeg ønsker alt personale, der arbejder på fabrikkerne, succes i deres arbejde.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer