Kritisk møde for indenlandsk Covid-19 vaccine

Kritisk møde for indenlandsk Covid-19 vaccine
Kritisk møde for indenlandsk Covid-19 vaccine

Sundhedsminister Dr. Fahrettin Koca var formand for det første møde i den fælles arbejdsgruppe indenlandske vacciner. Mødet, Covidien-19 mod udførelse af undersøgelser af vaccineforskere i Tyrkiet, Tyrkiets institutter for sundhedsadministration (TÜSEB) formand Prof. Dr. Erhan Akdogan, Tyrkiets videnskabelige og teknologiske forskningsråd (TUBITAK) præsident Prof. Dr. Hasan Mandal og ministeriets embedsmænd deltog.


Sundhedsministerens mand, mødets åbningstale, "Tyrkiets udsigter i dette rum," begyndte han. Covidien-14 i 19 forskellige centre i Tyrkiet mindede om, at fortsat undersøgelse af vaccineministerens mand, "det afsluttende punkt på dette møde vil være at evaluere det arbejde, der er udført i en hurtig indsats," sagde han.

Minister Koca oplyste, at TÜSEB og TÜBİTAK råbte ud i de første dage af epidemien, og at 14 projekter blandt ansøgerne blev godkendt og startede deres arbejde, og erklærede, at der blev gjort betydelige fremskridt i de prækliniske og kliniske faser i denne periode. Med angivelse af, at dyreforsøg med 5 vacciner er afsluttet på det nuværende tidspunkt, erklærede sundhedsministeren, at de menneskelige forsøg med to vaccinkandidater, der er udviklet ved Kayseri Erciyes University og Ankara University, vil begynde. Understreger, at det er nødvendigt at bevæge sig hurtigt uden at gå på kompromis med standarderne, men ikke drukne i bureaukrati, fortsatte minister Koca sine ord som følger:

"Vores institution Turkey Pharmaceuticals and Medical Devices (TİTCK) blev offentliggjort i sidste uge ved at udarbejde en vaccineretningslinje. Denne vejledning beskriver, hvad der skal gøres i prækliniske forsøg med vaccinationsundersøgelser. Undersøgelser vil fortsætte med at udvikle sig inden for denne ramme. På den anden side er akkrediteringsprocessen i vores første laboratorium, hvor store dyreforsøg vil blive udført, og som har GLP-funktioner, afsluttet. Istanbul Mehmet Akif Ersoy Hospital os, at vores laboratorium, Tyrkiets alle vacciner, lægemidler og medicinsk udstyr vil tilføje stor styrke til at arbejde. "

Under fortsættelsen af ​​mødet modtog minister Koca detaljerede oplysninger fra forskere fra Erciyes, Marmara, Atatürk, Hacettepe, Yıldız Teknik, Ege, Ankara, Middle East Technical, Selçuk, Boğaziçi, Akdeniz Universities og İzmir Biomedicine and Genome Center, der gennemførte Covid-19 vaccinestudier. Forskere delte også deres pointe i deres projekter, deres behov og løsningsforslag.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer