Logistikcenter fra handelsministeriet til strategiske lande

Tyrkiske produkter når verdensmarkeder lettere med logistikcentre
Tyrkiske produkter når verdensmarkeder lettere med logistikcentre

Handelsminister Ruhsar Pekcan foretog evalueringer vedrørende de logistikcentre, der skulle etableres i udlandet.


Understreger, at eksportørerne sigter mod at øge effektiviteten i deres forsynings- og distributionskæder og sikre, at eksportprodukter leveres til nye markeder på den mest effektive måde, sagde Pekcan, at det i denne sammenhæng at skabe de nødvendige infrastrukturfaciliteter til at øge eksportpræstationen på vigtige markeder er et af ministeriets prioriteter.

I erklæringen om, at de arbejder hen imod oprettelse af logistikcentre (YDLM) i udlandet i tråd med dette mål, mindede Pekcan om, at "beslutningen om støtte til udenlandske logistikcentre" blev offentliggjort i den officielle tidende den 14. oktober.

I overensstemmelse med ovennævnte dekret skal etablering, investering inklusive informatik, licens- og tilladelsesudgifter realiseres af samarbejdsorganisationerne til aktivering af YDLM, 5 millioner dollars, leje-, provision- og brugsomkostninger for de enheder, de åbnede, 3 millioner dollars om året, reklame-, salgs- og marketingaktiviteter, konsulenttjenester. Pekcan erklærede, at udgifterne til indkøb og beskæftigelsesudgifter kan understøttes årligt for 700 tusind dollars, og at 100 tusind dollars vil blive leveret årligt til logistikudgifter såsom fortoldning, lagerstyring og opbevaring af de brugere, der vil være placeret i disse centre.

Pekcan påpegede, at de logistikcentre, der er omfattet af ministeriet, vil blive støttet i 5 år, og erklærede, at dem med en gennemsnitlig kapacitetsudnyttelsesgrad på mindst 3 procent i de sidste 50 år vil få en yderligere periode på op til 5 år, og den samlede støtteperiode kan ikke overstige 10 år.

Det vil blive etableret i strategiske regioner, vil øge konkurrenceevnen

Forklarer, at YDLM'er har til formål at bestå af områder, der tilbyder tjenester såsom opbevaring, lastning og losning, håndtering, forsendelse, lastkonsolidering og division relateret til tyrkiske eksportprodukter, fortsatte Pekcan som følger:

”Vi planlægger at etablere internationale logistikcentre i strategiske regioner i Afrika, Amerika, Europa, Rusland og Fjernøsten med det formål at levere tyrkiske produkter til udenlandske markeder på den hurtigste og mest omkostningseffektive måde. Med logistikcentre vil tyrkiske produkter lettere kunne nå nye markeder.

Tyrkiet vil forbedre konkurrenceevnen på internationale markeder vil spille en central opgave for vores distributionscentre, og disse centre vil blive forsynet med bæredygtig eksportvækst for den pågældende region. Vi vil etablere logistikcentre, som vi tilstræber at etablere så hurtigt som muligt på en måde, der kan tjene i tråd med vores eksportørers krav og behov.

vil også bidrage til e-handel

Pekcan sagde, at grundlaget for en vellykket e-handelsstrategi er at levere en effektiv logistiktjeneste såvel som konkurrencedygtige priser, og at logistik også spiller en nøglerolle i strategisk prisfastsættelse og kundetilfredshed for e-handel.

Pekcan sagde, ”I denne sammenhæng er det planlagt at yde tjenester og support i mange logistikrelaterede emner, som tyrkiske e-handelsinitiativer muligvis har brug for i logistikcentre, der planlægges etableret i udlandet.

Derudover vil YDLM'er spille en vigtig rolle i at øge logistikmulighederne og kapaciteterne ved e-handelsinitiativer, hvis andel i den globale handel hurtigt øges og omdanne dem til vellykkede investeringer. I denne henseende vil YDLM'er også spille en vigtig rolle i udviklingen og accelerationen af ​​vores lands e-eksport med digitaliserede løsninger. " fandt vurderingen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer