Tiden for luftpoliti i fly begynder

Tiden for luftpoliti i fly begynder
Tiden for luftpoliti i fly begynder

Med forordningen om pligter, beføjelser og ansvar for specielt uddannede bevæbnede sikkerhedsofficerer, der er ansat i tyrkisk registrerede civile fly, begynder "luftpolitiet" æra i fly.


I forordningen offentliggjort af vores ministerium, procedurerne og principperne vedrørende rekruttering af specielt uddannet bevæbnet politipersonale for at sikre sikkerheden for civile fly, passagerer og besætning på internationale flyrejser mod ulovlige indgreb, der truer sikkerheden for tyrkisk registrerede civile fly, fly og fly.

Derfor vil luftpolitimændenes opgaver, myndigheder og ansvar blive udført af Generaldirektoratet for Sikkerhedsbeskyttelsesafdeling og de enheder, der skal etableres inden for politiets afdelinger i provinserne med internationale flyvninger.

Luftpolitimænd, der skal udvælges blandt politibetjente og højtstående sikkerhedspersonale, skal faktisk have arbejdet i agenturet i 5 år.

Det personale, der ønsker at blive luftpolitibetjent, skal have mindst en associeret grad, ikke modtage sanktioner, der er effektive for anciennitet, gennemføre den anden regionale tjeneste en gang, have gode eller meget gode sidste to præstationsevalueringspoint, score 90 point og derover separat i de sidste tre præstationsskud, Den seniortilsynsførende skal give samtykke og få udstedt en medicinsk rapport til luftfartspersonalet.

Derudover vil Beskyttelsesministeriet være i stand til at bestemme yderligere betingelser med hensyn til uddannelse og lovgivningsmæssige kvalifikationer inden for civil luftfart, arbejdstid og alder i lufthavnen.

Kandidater vil blive udsat for fysisk dygtighed og skydeeksamen

Kandidater, der ansøger om at blive luftpoliti, udsættes for en fysisk kompetence- og skydningstest af de kommissioner, der er dannet af beskyttelsesafdelingen på det sted og den dato, der er bestemt af Generaldirektoratet for Sikkerhed.

Personalet, der lykkedes i eksamen, deltog i Air Police Basic Training Course, Civil Aviation Security Basic Security Training, Aviation Terminology and Aircraft Features Training, Comprehensive Aircraft Shooting Techniques and Weapon Training, Basic Training of Police Intervention Methods and Techniques, Hostage Negotiation Training, Aviation Security Han vil deltage i klasser om passagerprofil og træning i adfærdsanalyse, ubevæbnet angreb og forsvarskampe.

Luftpolitiets grundlæggende træningscertifikat vil blive givet til de medlemmer af politistyrken, der har gennemført kurset.

Luftpolitiets pligter og beføjelser under flyvning

I tilfælde, hvor en eller flere personer på flyet forhindrer driften af ​​et fly under flyvning, forsøger at tage kontrol over flyet eller tage kontrol over flyet ulovligt, returnerer luftpolitibetjente kontrollen med flyet til den kompetente kaptajnpilot for at sikre flysikkerhed samt cockpittet Besætningen er ansvarlig for at træffe passende beskyttelsesforanstaltninger i forhold til at sikre passagerernes sikkerhed og forhindre ulovlige handlinger.

Luftpolitimænd, der vil tjene i civilt tøj, vil beskytte cockpittet, hvis der er rimelig mistanke om disse trusler. Det vil ikke forstyrre uregelmæssige passagerer og potentielt farlige passagerer, medmindre de situationer, der er specificeret i jobbeskrivelsen, opstår.

Luftpolitimænd vil udarbejde en tilbagevendende rapport om afslutningen på tjenesten om forhold i forbindelse med deres pligt ved afslutningen af ​​flyvningen. De udarbejdede rapporter vil blive sendt til den kompetente tilsynsførende i de relevante enheder og opbevaret i arkiverne.

Passagerlignende sæder, vil hans identitet holdes hemmelig

Luftpolitiet vil ikke være hierarkisk forbundet med kaptajnpiloter og flyvebesætningshold med hensyn til deres opgaver.

Luftpolitimændenes pligt, der vil sidde i sæder som passagerer, vil være kendt af besætningen på flyet, men deres identitet vil blive holdt hemmelig for passagererne.

Luftpolitimænd anses for at være på vagt i løbet af den flyrejse, de er tildelt. Luftpolitiet, der er tildelt enhver flyvning, vil handle med besætningen i tilfælde af forsinkelse i flyvelandet.

Luftpolitimændenes flyveopgaver og hvileperioder bestemmes af det direktiv, der skal udstedes af Generaldirektoratet for Sikkerhed.

Når de ikke er på vagt på internationale flyvninger, vil luftpolitimænd følge arbejdet og transaktionerne på det kontor, de er tilknyttet.

Flyruter og lande, hvor luftpolitiet vil arbejde, bestemmes af vores ministerium ved at tage udtalelse fra Civil Aviation Security Risk and Threat Assessment Commission under koordinering af Generaldirektoratet for Civil Luftfart.

Turkish Airlines Corporation (THY), Turkey Private Aviation Enterprises Association (TOSHID) og TÖSHİD til ikke-medlemmer fra luftfartsselskabet, sommeren og luftpolitiet i vintermødeprotokollen til landene og den civile luftfartssikkerhed, der er fastsat af Risk and Threase Assessment Commission Landets flyoplysninger vil blive givet til beskyttelsesafdelingen af ​​de relevante flyselskaber.

Situationer, hvor luftpolitionstolden ender

Inden for forordningens anvendelsesområde forstås det med information og dokumenter, at personalet ikke vil være effektivt i luftpolitiets tjeneste, eller at deres situation påvirker luftpolitiets tjeneste negativt, de fortrolige oplysninger og dokumenter relateret til deres pligt deles uden for de kompetente myndigheder og autoriserede personer, hvilket overtræder fortrolighedsreglerne, modtager en effektiv anciennitetsstraff på grund af en endelig administrativ overtrædelse Hvis resultatet af den helbredsrapport, der modtages hvert femte år efter påbegyndelsen af ​​sit arbejde, er negativt, slutter hans pligt med godkendelse fra den generelle politidirektør.

Mindst to vil luftpolitiet være på vagt

Antallet af luftpolitimænd, der skal tildeles flyet, bestemmes ved at overveje typen af ​​fly, passagerkapacitet, flyvetid, risikostatus for det område, hvor flyvningen foretages, og efterretningsoplysninger. Antallet af luftpolitimænd, der skal tildeles, vil ikke være mindre end to.

Om nødvendigt kan yderligere personale tildeles i koordination med de relevante enheder inden for rammerne af risiko- og trusselvurdering på flyvninger, der anses for risikable.

Luftpolitiets mad- og opholdsomkostninger foretages inden for rammerne af rejsetillæggeloven. Plads tildeles af luftfartsselskaber i henhold til luftpolitiet, typen af ​​fly og antallet af tildelte luftpolitimænd. Billetomkostningerne for luftpolitimændene under opgaven dækkes af de relevante luftfartsselskaber.

Bortset fra internationale flyvninger, der skal bestemmes af Civil Aviation Security Risk and Threat Assessment Commission, i tilfælde af en anmodning om tildeling fra en luftfartsoperatør, vil luftpolitiets billet-, mad- og opholdsudgifter blive leveret af den anmodende luftfartsoperatør.

De procedurer, der skal udføres inden Udenrigsministeriet vedrørende visumprocedurer for luftpolitiet, vil blive udført i samordning med Udenrigsministeriets afdeling for Generaldirektoratet for Sikkerhed.

Våben, ammunition og udstyr, der skal bruges af luftpolitiet under deres mission, bestemmes af direktivet udstedt af Generaldirektoratet for Sikkerhed.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer