Mamak Eserkent huse vil blive lejet til dem i nød

Mamak Eserkent huse vil blive lejet til dem i nød
Mamak Eserkent huse vil blive lejet til dem i nød

Borgmesteren i Ankara Metropolitan Municipality, Mansur Yavaş, genoplivet Eserkent Social Houses, som blev bygget i Mamak Araplar Mahallesi i 2002 og har været inaktiv i 18 år.


De tomme huse, der er blevet en sikkerhedstrussel for deres omgivelser, er blevet fornyet fra bunden med deres indvendige og udvendige facader. 29 + 400-huse, der består af i alt 1 lejligheder, der åbnes den 1. oktober, Republikkens dag, lejes for 65 TL om måneden til sociale formål til nygifte par og borgere over 100 år i nød. Borgmester Yavaş sagde, "Vi ønsker, at enhver husstand skal have en dobbeltferie den 29. oktober" i sit videopost på hans sociale mediekonti.

Mansur Yavaş, borgmester i Ankara Metropolitan Municipality, fortsætter med at lette livene for borgerne i hovedstaden og støtte dem økonomisk med social kommunes praksis.

Eserkent Social Houses, som blev bygget for 18 år siden i Mamak Araplar Mahallesi, men blev henlagt til forfald, blev fuldstændig renoveret i overensstemmelse med anmodning fra borgmester Yavaş. For at imødekomme behovet for borgeres boligbehov lejes 400 huse, hvis indvendige og udvendige facader er blevet rekonstrueret, til lave priser til nygifte par og borgere over 65 år.

PRÆSIDENTEN MEDDELTE SLENGT MEDDELELSEN: "LAD DEN REPUBLIKKE DAG HAVE EN DOBBEL FERIE"

Åbningen af ​​de sociale huse, der blev bragt på dagsordenen for Ankara Metropolitan Municipality Council med formandskabets brev af borgmester Yavaş og sendt til Kommissionen, vil blive afholdt den 29. oktober Republikkens dag.

Præsident Yavaş gav den første gode nyhed til nygifte par og borgere over 65 år med følgende ord med sin videodeling på hans sociale mediekonti:

”Vi ønsker, at enhver husstand skal have en dobbeltferie den 29. oktober. Vi renoverede alle 18 400 + 1 huse bygget i Mamak og forlod forfald i 1 år. Hvis vores råd accepterer vores tilbud, lejer vi det til vores nygifte par og borgere over 65 år til en meget overkommelig pris. "

HVide møblerede huse vil være 100 TL til leje

Præsident Yavaş, der lavede tomgangshuse bygget i 2002 og forvandlet til en sikkerhedstrussel for deres omgivelser og afsluttet dem, fastlagde lejeprisen som 65 TL for de huse, som han sigter mod at yde økonomisk støtte til ægtepar og borgere over 100 år i nød.

Efter afslutningen af ​​de indvendige og udvendige renoveringer udført af Institut for Videnskab består 400 + 1 boliger med 1 hvidevarer (vaskemaskine, køleskab, komfur-ovn, hætte) af 5 blokke.

Huse, hvor alle nødvendige reparationer og renoveringer udføres, fra landskabspleje til udvendig beklædning, fra maling og hvidvask til installation, lejes på en 2-årig kontrakt. Ansøgninger modtages online for boliger, der har et moderne udseende og fornyes som et resultat af omfattende arbejde. I tilfælde af stor efterspørgsel trækker Metropolitan Kommune lodtrækning for boliger for en notar.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar