Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Første 10 dage gratis

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Første 10 dage gratis
Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Første 10 dage gratis

Metroen Mecidiyeköy-Mahmutbey, som er den første førerløse metro på den europæiske side, som beboerne i Istanbul længes efter, starter sine tjenester onsdag den 28. oktober kl. 12.00:2. IMM-præsident Ekrem İmamoğlu, der gennemgår koronavirusbehandling på hospitalet, gav den gode nyhed, at han øgede den gratis serviceperiode, som tidligere blev annonceret de første 10 dage, til XNUMX dage.


Metropolitan-borgmester i Istanbul, Ekrem İmamoğlu, delte en video fra hospitalet, hvor han blev behandlet, og meddelte en god nyhed om Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro, som åbnes i morgen. İmamoğlu gav de gode nyheder til Istanbuliterne med følgende sætninger:

Metroen Mecidiyeköy-Mahmutbey, som er den første førerløse metro på den europæiske side, som beboerne i Istanbul længes efter, starter sine tjenester onsdag den 28. oktober kl. 12.00:2. IMM-præsident Ekrem İmamoğlu, der gennemgår koronavirusbehandling på hospitalet, gav den gode nyhed, at han øgede den gratis serviceperiode, som tidligere blev annonceret de første 10 dage, til XNUMX dage.

Metropolitan-borgmester i Istanbul, Ekrem İmamoğlu, delte en video fra hospitalet, hvor han blev behandlet, og meddelte en god nyhed om Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro, som åbnes i morgen. İmamoğlu gav de gode nyheder til Istanbuliterne med følgende sætninger:

“Kære Istanbulitter, mine dyrebare borgere;

Først og fremmest sender jeg min kærlighed og respekt til jer alle. Pas på at undgå dig selv under epidemien. I dag er min 4. dag på hospitalet, alt går godt. Jeg har det så godt. Min eneste sorg er at holde mig væk fra dig.

Kære Istanbulitter; Vi er færdig med Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line, som er et meget vigtigt projekt for vores smukke by. De testkørsler, vi har udført i 3 måneder, gik uden problemer. Vi havde for længe siden meddelt, at vi afholder åbningsceremonien for denne linje den 28. oktober. Vi udsatte vores åbningsceremoni, fordi jeg er på hospitalet, men vi udsætter ikke idriftsættelsen af ​​vores metro.

Metroen Mecidiyeköy-Mahmutbey vil stå til rådighed for beboerne i Istanbul fra kl. 28 onsdag den 12. oktober. Vores venner havde planlagt en 00-dages gratis brug før. Jeg tænkte og besluttede at denne linje skulle bruges gratis i 2 dage i Istanbul. Ja, denne linje vil være gratis i 10 dage bare for at gøre det til en vane. Held og lykke.

Kære Istanbulitter; Jeg vil gerne takke de tidligere administrationer af IMM. Fordi den grove konstruktion af denne linje blev afsluttet i den foregående periode. Vi har også afsluttet konstruktionen af ​​elektromagnetiske systemer. Hvis vi var i stand til at afholde en ceremoni, havde vi inviteret vores tidligere præsidenter, der tjente på denne linje, ville vi klippe vores bånd sammen. Var ikke formue. Selvfølgelig har denne linje også en fortsættelse. Mecidiyekoy-Besiktas-Kabataş. Arkæologiske undersøgelser har foregået længe på Beşiktaş-stationen. KabataşArkæologiske undersøgelser startede i marts. Byggeriet fortsætter i andre tunneler og stationer. Vores mål er at åbne denne del i de første 2022 måneder af 6.

I år og 2021 bliver året for os at sætte tidligere stoppede undergrundsbaner i brug. Sporvogn Eminönü-Alibeyköy starter meget snart. Derefter, næste år, kommer Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Funicular til spil. Vi åbner den første del af metrolinjen Ataköy-İkitelli i første halvdel af 2021. Derefter vil Dudullu-Bostancı Metro blive taget i brug mod slutningen af ​​året. Vi vil fortsætte med at arbejde utrætteligt.

Må Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro være gavnligt for vores land igen. Husk, det står til din rådighed gratis i 28 dage fra kl. 12:00 onsdag den 10. oktober. Jeg ønsker jer alle sunde dage. "

ISTANBUL'S ANDRE FØRERFRI METRO

Kabataş M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro, den første etape af Mecidiyeköy Mahmutbey Metro, forbinder 3 distrikter, hvor næsten 6 millioner Istanbulitter bor. Linjen, der er 18 kilometer lang og består af 15 stationer, vil være den anden fuldautomatiske førerløse metro i Istanbul og den første fuldautomatiske metro på europæisk side. En vejleder på hver station; Føreren uden beredskabspersonale vil være til stede i hvert køretøj.

Linjen, der tager 352 ture om dagen, vil være i stand til at betjene 70 tusind Istanbuliter i timen i en retning. Linjen, der tjener i alt 80 tog, rangerer først i verden med en kapacitet på 2 160 passagerer ad gangen.

IMM gennemførte en første i linjens designproces og lavede en testkørsel med handicappede borgere. Hele linjen, hvor ændringer blev foretaget i tråd med de indgående anmodninger, blev gjort 100 procent egnet til handicappet adgang.

M7 Mecidiyeköy - Mahmutbey linje, Yenikapı-Hacıosman metro og metrobus ved Mecidiyeköy station; Ved Topkapı-Masjid Selam sporvogn ved Karadeniz Mahallesi station; På Mahmutbey station vil det blive integreret med Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir metro. Når sporvognslinjen Eminönü-Alibeyköy er afsluttet, er det muligt at overføre til denne linje fra Alibeyköy station. Når metrolinjen til Istanbul Lufthavn er afsluttet, vil det desuden være muligt at nå lufthavnen ved at overføre fra Kağıthane station.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar