Medicinsk industri bevæger sig mod kræft i Gaziantep

Medicinsk industri bevæger sig mod kræft i Gaziantep
Medicinsk industri bevæger sig mod kræft i Gaziantep

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank, Tyrkiets port til Mellemøsten, har meddelt, at de vil bygge et anlæg til at helbrede kræftpatienter i Gaziantep. Minister Varank sagde en erklæring om sin sociale mediekonto, "Med de molekyler, vi vil producere i Proton Acceleration and Radiopharmaceutical Facility, vil vi forhindre import og støtte innovative videnskabelige undersøgelser." sagde.


Berømt for sin stærke industri og unikke kultur forbereder Gaziantep sig på et vigtigt skridt inden for sundhed. Protonacceleration og radiofarmaceutisk facilitet vil være det største budgetterede projekt fra Ministeriet for Industri og Teknologiudviklingsagenturer Generaldirektoratet. Efter installationen af ​​protonacceleratoren TR 19, der skal bruges på anlægget, begynder produktionen af ​​radioaktivt stof i 2021. F & U-aktiviteter vil også blive udført på anlægget.

AGENTURSUNIVERSITETS SAMARBEJDE

Proton Acceleration and Radiopharmaceutical Production Establishment Project, der vil producere lægemidler til brug i kræftbehandling, blev underskrevet af Gaziantep University og İpekyolu Development Agency i marts.

I REGIONEN FOR TEKNIKUDVIKLING

Anlægget, hvis konstruktion vil begynde med den højeste støtte fra udviklingsagenturer på et tidspunkt med ca. 47 millioner lira, vil blive etableret i Gaziantep Technology Development Zone. I anlægget produceres radioaktive materialer, der giver pålidelige resultater i kritiske evalueringer såsom diagnosen af ​​sygdommen, dens fase og metastaser, især hos kræftpatienter. Et canadisk firma, der er en protonacceleratorproducent, begynder at producere enheden TR 19, og anlægget tages i brug i 2021.

MEDDELT FRA SOCIALE MEDIER

Varank minister sagde på sociale medier, "Tyrkiets port til Mellemøsten bygger en facilitet, der vil helbrede for kræftpatienter i Gaziantep. Med de molekyler, vi vil producere i Proton Acceleration and Radiopharmaceutical Facility, vil vi forhindre import og støtte innovative videnskabelige undersøgelser. " brugte udtrykkene.

BETALER OM 3-4 ÅR

Gaziantep University Nuclear Medicine Department Foredragsholder Assoc. Dr. Umut Elboğa erklærede, at de gav en betydelig mængde udenlandsk valuta til udlandet til de radioaktive lægemidler, de rutinemæssigt bruger til kræftdiagnose og -behandling, og sagde: ”Vi slipper for disse udgifter. Derefter planlægger vi at eksportere de forskellige molekyler, vi producerer, til miljøet og nabolandene. Når disse mål nås, betaler vores facilitet sig selv om 3-4 år. " sagde.

OMKOSTNINGER FALDER

At forklare, at sådanne stoffer har en levetid, ankommer et produkt fra Istanbul til Gaziantep om 4-5 timer, Assoc. Elboğa sagde, ”Hvis vi tager højde for, at lægemidlets halveringstid er 110 minutter, betyder det 2 eller 3 gange halveringstid. Med andre ord, mens medicinen blev sendt til mig fra Istanbul, måtte den medicin, som jeg vil bruge her, indlæses 3 gange og sendes som sådan. Dette blev uundgåeligt afspejlet i omkostningerne. Disse omkostninger reflekteres ikke længere, når de produceres i Gaziantep. " han snakkede.

NYE AKADEMISKE VÆRKER

Elbogen, generationen, der ikke starter fra forskellige molekyler i Tyrkiet; Han sagde, at de havde til formål at fokusere på produktionen af ​​elementer som kobber og zirkonium, og sagde, at værket også har en akademisk dimension. Elboğa bemærkede, at de også vil udføre nye videnskabelige undersøgelser ved hjælp af forskellige elementer, ”Vi kunne bruge de produkter, som alle brugte, og lave publikationer om det. Nu ønsker vi at foretage undersøgelser, som ingen andre har, og bringe dem til den verdensvidenskabelige litteratur. " sagde.

TEKNOLOGISK OG STRATEGISK TRANSFORMATION

İpekyolu Udviklingsagenturs generalsekretær Burhan Akyılmaz erklærede, at anlægget vil blive etableret i dette område på 2 tusind kvadratmeter og sagde: ”Med denne investering vil vi etablere et innovativt, værditilvækket, højteknologisk indenlandsk og nationalt produktionsanlæg, der skaber kvalificeret beskæftigelse i Gaziantep. Mens de stoffer, der produceres her, leveres til hjemmemarkedet, kan de også eksporteres til landene i Mellemøsten. Som İpekyolu Development Agency vil vi have startet den teknologiske og strategiske transformationsproces, som Gaziantep-industrien har brug for under globale konkurrencemæssige forhold. " han snakkede.

KONKURRENCERET GAZİANTEP

Med denne investering, der indikerer, at de havde til formål at reducere underskuddet på betalingsbalancens løbende poster i Tyrkiets lægemiddelindustri, generalsekretær Akyılmaz, "giver vi til produktion af kræftlægemidler med støtte fra Gaziantep ikke længere konkurrerer i kvalificerede højteknologiske produkter i det globale økosystem vil blive vist for verden." sagde.

MEDICINSK INDUSTRI OG SUNDHEDSTURISME

Beliggende på et vigtigt punkt geopolitisk, er Gaziantep et sted, der kan nå 4 milliarder mennesker med en flyafstand på 1.8 timer. Med denne funktion skiller industri og handel sig ud som de vigtigste forretningsområder i byen, der tager Mellemøsten, Asien, Nordafrika og Europa ind i sit bagland. Den facilitet, der skal etableres, sigter mod at tilføre værdi til Gaziantep inden for sundhedsindustrien og sundhedsturisme.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar