Mersin Gaziantep High Speed ​​Line dækker hele det sydøstlige Anatolien

Mersin Gaziantep High Speed ​​Line dækker hele det sydøstlige Anatolien
Mersin Gaziantep High Speed ​​Line dækker hele det sydøstlige Anatolien

Ved evaluering af højhastighedstoglinjen mellem Mersin og Gaziantep blev udbudsprocessen afsluttet, MTSO-formand Ayhan Kızıltan understregede, at denne linje skulle omfatte hele det sydøstlige Anatolien, herunder Şanlıurfa og Diyarbakır. I en erklæring om, at de venter på, at arbejdet starter så hurtigt som muligt, sagde Kızıltan, ”Vi bør ikke tale om, at budene er udført længere, men at denne facilitet slutter, og åbningen foretages i dag. Vi forventer, at projektet gennemføres så hurtigt som muligt ”.


Formand for Mersin for handel og industri (MTSO), Ayhan Kızıltan, evaluerede udbuddet af højhastighedstoglinjen mellem Mersin og Gaziantep, som blev annonceret afsluttet af Lütfi Elvan, formanden for Parlamentets planlægnings- og budgetudvalg. Han bemærkede, at dette udbud vil gøre liv på økonomien på den ene side og bidrage til regionen socialt på den anden side, sagde Kızıltan, at deres forventning er, at linjen vil dække alle de sydøstlige anatoliske provinser. Efter at Lütfi Elvan fra sine sociale mediekonti meddelte, at udbuddet af den 311 km lange Mersin - Adana - Gaziantep High Speed ​​Line blev realiseret, når linjen på 6,8 milliarder TL er afsluttet, vil det være lettere og mere behageligt at nå Mersin fra Gaziantep med en hastighed på 200 kilometer i timen. foretog vurderingen:

”Afslutningen af ​​dette udbud er meget god nyhed for vores region. Som jeg altid siger, er Mersin en by, der ikke kun tjener sig selv, men også dets bagland, de omkringliggende produktionsregioner og endda landene i dets bagland. Det har gode tjenester til sine omgivelser med hensyn til logistik. Jernbanetransport når også Gaziantep. Det vil gøre det muligt for produkterne fra produktionsregionerne i det sydøstlige Anatolien samlet i Gaziantep at blive leveret til vores havn på meget kortere tid og til lave omkostninger. Herfra vil produkter med konkurrencedygtige priser nå de internationale markeder på kort tid, og udenrigshandel vil stige. Dette er dets største fordel økonomisk. Selvfølgelig vil det give betydelig bekvemmelighed i persontransport. Vejen, der tager 3 timer og 24 minutter i dag, reduceres til 1,5 timer, når udbuddet er afsluttet. Hvis en person fra Mersin arbejder i Gaziantep, kan han komme på toget kl. 6.00 og være i Gaziantep kl. 7.30 og være på sit job kl. 8.00. Det vil være en hurtig og behagelig transport, som om det går fra et andet kvarter til et andet kvarter i byen. "

"Mersin bliver til en logistikby, hvor alle transportformer er stærke"

Han understregede, at de forventer, at denne linje udvides, og henledte opmærksomheden på vigtigheden af ​​at dække alle sydøstlige anatoliske provinser som Kızıltan, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Siirt og Mardin. Han sagde, at denne linje ikke kun vil forbedre økonomien, men også øge de kulturelle forbindelser, sagde Kızıltan, ”Det vil gøre det muligt at skabe en mere klar kulturel samhørighed i disse regioner. Når byens afstande nærmer sig, vil de også bidrage til hinanden i kulturelle termer ”.

Kızıltan sagde imidlertid, at det er meget vigtigt at gennemføre investeringen uden at spilde tid og sagde: ”Hvis det er op til os, vil vi gerne have, at denne linje afsluttes inden for et år, men jeg ved ikke, hvor længe specifikationen foreskriver. Når kontrakten er underskrevet, starter entreprenøren hurtigst muligt. Vores forventning er at ende om 1-2 år. Der er mange investeringer, der er taget den rigtige beslutning og planlagt i Çukurova. Højhastighedstog er en af ​​dem. Der er også en investering i Çukurova International Airport. Disse er sammenkoblede investeringer. Højhastighedstoget kommer også ind og ud af lufthavnen. Således vil Mersin blive omdannet til et vigtigt centrum inden for hav, land, jernbane og flyselskab. "

"Vi vil tale om, at investeringerne er overstået nu"

Påpeger, at som Mersin vil de tale om gennemførelsen af ​​investeringerne, sagde præsident Kızıltan, at de vil tale om gennemførelsen af ​​investeringerne og ikke at "investeringer vil blive foretaget". Naturligvis blev det budt, men budet på Çukurova lufthavn blev også lavet. Investeringer skal gennemføres så hurtigt som muligt. Çukurova tåler ikke at vente. Hvis disse investeringer er færdige, vil både økonomien i regionen og byens økonomi vinde ”.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer