Miljøforkæmper transport køretøj måger scootere i Sakarya

Miljøforkæmper transport køretøj måger scootere i Sakarya
Miljøforkæmper transport køretøj måger scootere i Sakarya

Mågescootere blev taget i brug som et nyt transportmiddel i Sakarya. Metropolitan Municipality og Martı İleri Teknoloji A.Ş. 200 elektriske scootere vil være i brug sammen med samarbejdet.


Sakarya Metropolitan Municipality og Martı İleri Teknoloji A.Ş. En ny applikation implementeres i samarbejde. Tyrkiet, der indtil videre begyndte at bruge i 16 provinser, vil 'Seagull Scooter' ikke længere være i Sakarya. 'Måger', som vil blive taget i brug, vil være til tjeneste for borgerne i Adapazarı Çark Caddesi og Serdivan.

Hvordan lejes måge ud? Hvor meget er Seagull-leje?

Miljømæssig scooter

I erklæringen fra Büyükşehir siger “Martı İleri Teknoloji A.Ş. I samarbejde med Sakarya bragte vi et nyt transportmiddel til brug for vores borgere. Miljøvenlige elektriske køretøjer, en første i Sakarya, vil ikke blive opkrævet et åbningsgebyr og vil være til tjeneste for borgerne med 39 kurus pr. Minut. Med et team, der arbejder i marken 7/24, vil batterierne i elbiler blive fornyet hver dag. De anvendte måger kan efterlades på alle elektriske stænger og advarselsskilte undtagen træer og privat ejendom. Det blev sagt, at vores borgere vil være i stand til at deltage i miljømæssig transport ved at definere deres kreditkort, når de registrerer sig med den applikation, de vil downloade til deres telefoner.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer