Minister Pekcan: 'Vi forventer en alvorlig stigning i bileksporten'

Minister Pekcan: 'Vi forventer alvorlig stigning i eksporten af ​​biler'
Minister Pekcan: 'Vi forventer alvorlig stigning i eksporten af ​​biler'

Handelsminister Ruhsar Pekcan erklærede, at den første opsving i eksporten af ​​biler blev set i september i år og sagde: ”Dette giver os positive signaler. Fra nu af forventer vi alvorlige stigninger i eksporten af ​​vores bilindustri sammen med hoved- og underindustrien. " sagde.


Minister Pekcan deltog i Tyskland Automotive Digital Sectoral Trade Delegation Program via videokonference. Pekcan sagde, at de har realiseret den 16. sektorielle handelsdelegation i virtuelt miljø med organisationen siden maj, og sagde, at de har gennemført 9 generelle kvalificerede handelsdelegationsprogrammer. Pekcan mindede om, at de organiserede generelle og sektorielle virtuelle handelsdelegationer med 33 lande, ”Vi har afholdt over 4 200 forretningsmøder siden maj. Jeg håber, at vores bilsektor føjes til dette tal. " han snakkede. Pekcan oplyste, at de organiserede 4 virtuelle messer og særlige kvalificerede indkøbskomiteer for 9 forskellige lande udover handelsdelegationer og erklærede, at virksomheder var meget interesserede i virtuel handel og opnåede meget succesrige resultater.

"En af Tysklands største handelspartnere"

Tyskland er en af ​​Tyrkiets største handelspartnere understregede Pekcan, dette land, der sidste år tjente 16,6 milliarder dollars af eksport og import af 19,2 milliarder dollars, sagde det, at der udførte.
Pekcan påpegede, at eksporten til Tyskland faldt med 19 procent i 9 måneder af året sammenlignet med samme periode i 2019 med virkningen af ​​den nye type coronavirus (Kovid-8,6) -epidemi, og i september var eksporten til dette land 10,6 procent på årsbasis og 25,3 procent på månedlig basis, Bemærkede, at det steg med XNUMX.

Pekcan bemærkede, at andelen af ​​den største bilindustri i den samlede eksport til Tyskland er 10 procent, og andelen af ​​underindustrien er 16 procent, og gjorde følgende vurdering: ”I de 9 måneder i år faldt den største bilindustrieksport til Tyskland med 20,2 procent og nåede 906 millioner dollars. . I billeverandørindustrien realiserede vi en eksport på 1,6 milliarder dollars. Der er et fald på 19 procent i leverandørindustrien, men vi importerer også meget fra Tyskland i bilsektoren. Især når vi ser på perioden januar-september, var importen sidste år 683 millioner dollars, men i år nåede tallet op på 1 milliard 475 millioner dollars. "

Pekcan understregede, at importen af ​​biler fra Tyskland i 9 måneder steg med 115 procent på årsbasis til 1 milliard 475 millioner dollars og sagde: ”Når vi kun sammenligner septembermånederne, ser vi, at vores bilimport fra Tyskland steg med 128 procent. Jeg forventer, at vores eksportører når disse satser. Vores eksport skal stige i det mindste med den hastighed. " brugte udtrykkene.

Pekcan påpegede, at disse tal er under potentialet selv under epidemiske forhold, "Vi forventer, at vores eksportører og vores industri vil øge deres eksporttal med den procentvise stigning i importen." sagde.

"Der er et minimalt opsving i eksporten"

Pekcan erklærede, at ifølge data fra European Automobile Manufacturers Association, faldt Den Europæiske Unions personbilsmarked med 9 procent i 28,8-månedersperioden, ”I september steg den med 3,1 procent sammenlignet med samme periode året før. Med udvidelsen i september blev bilindustrien den første sektor, der udvidede på årsbasis. " delte sin viden. At minde om, at det første opsving i eksporten af ​​biler blev set i september i år, sagde Pekcan:
”Vi oplevede en stigning på omkring 0,5 procent i forhold til september sidste år, omend minimal, men det svarer til en stigning på omkring 82,5 procent i forhold til den foregående måned. Dette giver os positive signaler. I det mindste fra nu af forventer vi alvorlige stigninger i eksporten af ​​vores bilindustri sammen med hoved- og underindustrien. Det er vigtigt, at vi eksporterer forskellige produktartikler til et land som Tyskland, der har et af de dybeste markeder i verden inden for bilsektoren, for at øge vores markedsandel, især inden for teknologisk højkvalitetsprodukter.

"Tyskland vil fortsat være et af vores mest strategiske markeder"

”Som Tyrkiet har vi et mål om at få en mere aktiv rolle i den globale forsyningskæde i fremtiden. Vi har infrastrukturen til at opnå dette. Pekcan erklærede, at Tyskland fortsat vil være et af de mest strategiske markeder. Minister Pekcan erklærede, at de som ministeriet vil fortsætte med at stå ved eksportører med statsstøtte i eksporten og fortsatte som følger: ”Med vores støtte fra Global Supply Chain støtter vi vores virksomheder, der opererer inden for bil-, forsvars-, luftfarts- og maskinsektoren, til at finde sted i forsyningspuljerne til produktionsvirksomheder. I denne sammenhæng understøtter vi opnåelse af maskineudstyr, hardware, software, kvalitetscertifikatcertifikater, som vores virksomheder har brug for. Det faktum, at der er 84 bilindustrivirksomheder blandt 40 virksomheder, der hidtil har nydt godt af støtten inden for Global Supply Chain-understøttelser, viser også vigtigheden af ​​disse understøttelser.

Pekcan inviterede alle virksomheder til at drage fordel af statsstøtte i eksport og bemærkede, at der er attraktive understøttelser for virksomheder i alle størrelser. Påmindende om, at de også har lanceret Easy Export-platformen i slutningen af ​​august, sagde Pekcan, "Vi vil dele importøroplysningerne i de relevante lande i anden fase af platformen, som vi planlægger at gennemføre inden årets udgang." brugte udtrykkene.

"Fra den 18. oktober er vores eksportdata ekstremt positive"

Ministrene Pekcan, der bemærkede, at han levede en af ​​sine sværeste perioder i den globale økonomis seneste historie, sagde han: "På trods af alle disse omstændigheder vil denne proces i Tyrkiet overvinde den mindste skade i forhold til andre lande på trods af vores økonomiske nedgang på de vigtigste eksportmarkeder og vil være en af ​​de hurtigste, der vil overleve genopretningen af ​​vores land vi forudsiger. Blandt OECD-landene vil OECD-rapporten, der blev offentliggjort den 16. september i Kina og landet, lukke mindst skader, efter at Sydkorea og Tyrkiet sagde. "

Pekcan understregede, at der er stærke tegn på genopretning i visse ledende indikatorer for udenrigshandel, og at eksporten steg med 4,8 procent på årsbasis i september og 5,9 procent eksklusive guld.
Pekcan påpegede, at forholdet mellem eksport eksklusive guld og import nåede niveauet 90,9 procent i september, ”Fra og med den 18. oktober går vores data ekstremt positive. Forholdet mellem eksport og import er 95,7 procent eksklusive guld, 104,5 procent. " sagde.

Pekcan understregede, at disse indikatorer er meget positive med hensyn til hurtig genopretning og vækst i XNUMX. kvartal: ”Vi tror på, at vi vil opnå den hurtigst mulige opsving afhængigt af processen med at mindske pandemien og tage den under fuld kontrol. Tyrkiet er trods alt en vis modstand i overensstemmelse med dets magtfulde potentiale at fortsætte stien bag deres mål og vilje. I denne retning har vores eksportører et stort ansvar. Til dette formål er vi sammen med alle vores eksportører. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer