Ministeriet for energi og naturressourcer til at rekruttere 10 kontraherede medarbejdere

For at blive ansat på fuld tid i Department of Information Technologies under Ministeriet for Energi og Naturressourcer, baseret på bilag 375 til lovdekret nr. 6, offentliggjort i Officiel Tidende dateret 31/12/2008 og nummereret 27097, "Offentlige institutioner og organisationer I henhold til artikel 8, stk. 2, i forordningen om principper og procedurer for ansættelse af kontraktmæssig informatikpersonale i storskala IT-enheder rekrutteres 10 (ti) kontraherede it-medarbejdere.


Ved udvælgelsen af ​​kandidaterne til den mundtlige eksamen, der afholdes af vores ministerium; 2019 eller 2020 Public Personnel Selection Exam (KPSS) P3-score og en gyldig engelsk sprogeksamen (YDS), elektronisk fremmedsprogsprøve (e-YDS) eller tilsvarende på dette sprog (CAE, CPE, TOEFL IBT) , PEARSON PTE Academic osv.) Den fremmede sprogscore opnået fra andre fremmedsprogsprøver tages som basis.

Resultater for fremmedsprogseksamen er gyldige i 5 år, hvis gyldighedsperioden ikke er angivet i dokumentet. Kandidater, der ikke har en KPSS-score eller indsender et dokument, beregnes som 70 (halvfjerds) KPSS-scores. Fremmedsprogscorer for kandidater, der ikke indsender et fremmedsprogscoredokument, beregnes som 0 (nul).

Kandidater vil være i stand til at vælge fra de annoncerede stillinger til maksimalt 2 (to) forskellige stillinger, første og anden præference. 6.1, startende med flest point for hver position. Antallet af kandidater, der er angivet i antallet af kandidater, der er inviteret til eksamenskolonnen i tabellen angivet i sektionen Antal personer, der skal rekrutteres ved stillinger, er berettiget til at tage eksamen. Evalueringen foretages primært blandt dem, der ansøger om stillingen ved deres førstevalg. Kandidater, der er berettigede til at tage eksamen, bestemmes ud fra deres score og rækkefølge. I henhold til dette; kandidater rangeres først efter deres første præferencer. Kandidater med højere score er berettiget til at deltage i eksamen, en kandidat, der ikke kunne opføres i deres førstevalg, baseret på deres score i henhold til deres andet valg, hvis der ikke er nogen gyldig ansøgning om det valg, eller ansøgninger, der anses for ugyldige, eller antallet af ansøgninger, der er bestemt til at deltage i eksamen, ikke findes. Af årsagerne vil de blive inkluderet efter dem, der har foretaget deres første valg, hvis nogen.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer