Nyt produkt fra Motul, GDI Clean, der forhindrer motorforurening

Nyt produkt fra Motul, GDI Clean, der forhindrer motorforurening
Nyt produkt fra Motul, GDI Clean, der forhindrer motorforurening

Motul, en af ​​verdens førende mineralolieproducenter, har tilføjet et nyt produkt til sin biltilsætningsstofserie.


Dybest set giver GDI Clean, som forhindrer forurening forårsaget af forbrænding i motoren, lavt brændstofforbrug og lever op til forventningerne til ydelsen.

Motul R & D-team, der konstant er ivrig efter at opdage nye teknologier, fortsætter med at arbejde for at tilbyde det bedste til sine kunder og køretøjsejere. Mens GDI Clean rengøringsprodukt forhindrer tab af ydelse, gendanner det også mistet ydelse og effektivitet. Af denne grund forventes GDI Clean at være uundværlig for køretøjsejere og -tjenester.

Hvad gør GDI Clean?

GDI Clean, designet til at rense brændstofbårne aflejringer eller rester dannet på ventiler, stempelhoveder, injektorer og ringe, opretholder motorens interne renhed, samtidig med at motorens ydeevne og effektivitet opretholdes.

GDI Clean er udviklet specielt til den nye generation af GDI-motorer med lille volumen og direkte indsprøjtning og kan bruges i ethvert mærke og enhver model af GDI-motorkøretøjer. Det anbefalede brugsinterval for GDI Clean, som er nok til at tilføje en dåse (300 ml) til en tank med benzin, er hver 5000 km.

Overlade dit køretøj til Motul, beskyt din lomme

Ved at følge de skiftende og udviklende teknologier inden for mineralolier og systemrenseprodukter er det muligt at kontrollere køretøjets levetid og vores budget. Du kan også overlade dit køretøj til tjenester, der bruger Motul-olier og tilsætningsstoffer, eller du kan vælge Motul-produkter, mens du selv udfører din vedligeholdelse. Du kan finde detaljerede oplysninger om Motul-produkter på Motul-webstedet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar