250 millioner Lira-nye fabriksinvesteringer fra Nestle til Bursa

250 millioner Lira-nye fabriksinvesteringer fra Nestle til Bursa
250 millioner Lira-nye fabriksinvesteringer fra Nestle til Bursa

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank, verdens Nestle blandt de førende fødevarevirksomheder i Bursa, der siger, at der blev lagt grundlaget for Tyrkiets første medicinske ernæringsfabrik, "denne fabrik 250 millioner pund vil blive etableret med den nye investering vil give direkte og indirekte 400 ansatte. Det starter produktionen i august 2021. Når produktionen begynder, vil 63 procent af vores import af medicinske ernæringsprodukter være overkommelige. " sagde.


Verdens førende ernærings-, sundheds- og velværefirma fra Nestle har opnået en førstegang i Tyrkiet som en global investor. Det schweiziske firma Nestle Health Science har lagt grundlaget for Tyrkiets første medicinske ernæringsanlæg under taget. hvilket indikerer, at Nestles 114 år Varank opererer i Tyrkiet, sagde i sin tale:

BESKÆFTIGELSE FOR 400 MENNESKER

Nestle; Det lægger grundlaget for den første medicinske ernæringsfabrik i Bursa, Tyrkiet. Denne facilitet vil være Nestles største investering i vores land siden 2011. Denne fabrik, der vil blive etableret med en ny investering på 250 millioner lire, vil give direkte og indirekte beskæftigelse til 400 mennesker. Virksomheden har en lignende investering i Kina. De opretter en sådan fabrik i Bursa for første gang efter Kina under hensyntagen til vores lands potentiale.

I PRODUKTION I 2021

Denne fabrik, hvor de mest avancerede automatiseringsteknikker og de nyeste teknologier vil blive brugt, starter produktionen i august 2021. Når produktionen begynder, vil 63 procent af vores import af medicinske ernæringsprodukter være overkommelige. Med denne investering er der gennemført et stort indigeniseringstrin inden for medicinsk ernæring.

SKAL produceres i Tyrkiet

ernæringsprodukter, der sælges på apoteker og ordineres af vores læger, produceres ikke længere i Tyrkiet. Disse produkter; Det tilbyder løsninger på forskellige sundhedsproblemer fra pædiatrisk allergi hos børn til underernæring hos ældre. Medicinske produkter, der kræves til en sund diæt for nogle patienter; Takket være denne fabrik vil den nu blive produceret i vores land.

VISER TILLID

I branchen kaster elforbrug, ordrer, kapacitetsudnyttelsesgrad, produktion og eksport. På samme måde ser vi en alvorlig stigning i efterspørgslen i faste investeringer. I de første 9 måneder gav vi et incitamentsbevis for en investering på over 142 milliarder lira. Når disse investeringer er afsluttet, vil mere end 220 tusind borgere få nye jobmuligheder. Fabrikken, som vi vil lægge grundlaget for, er kun en af ​​de investeringer, der drager fordel af disse incitamenter. Et veletableret globalt brand, der viser tilliden til Tyrkiet, vil lægge grundlaget for den femte fabrik i vores land.

Vi er på siden af ​​investorerne

Den tyrkiske industri beviste sig i pandemien. Det viste sin styrke med sin evne til at reagere på nødsituationer. Det beviste, hvordan man fremstiller innovative løsninger i vanskelige tider. Vi skelner ikke mellem indenlandske og udenlandske i de politikker, vi gennemfører. I de kommende måneder; Vi får vigtige gennembrud for at få flere aktier fra globale værdikæder og tiltrække udenlandske investeringer til vores land stærkere.

RESULTAT OG KONSEKVENSORIENTERET STRATEGI

Sammen med formandskabets investeringskontor forbereder vi vores lands udenlandske direkte investeringsstrategi. Indfangelse af ånden i den nye æra; Vi vil forhåbentlig bevæge os fremad med en resultat- og effektorienteret strategi. Bursa vil være en af ​​vores vigtigste ledsagere på dette tidspunkt.

I TOPP 5

Tyrkiets første organiserede i 1960 i dette land, hvor han blev født af industrien, er der nu over 17 osb'miz og 192 tusind borgere, der arbejder her. I de sidste 8 år har vi givet incitamenter til investeringer i den private sektor på over 57 milliarder lira i Bursa, og vi har skabt over 60 tusind ekstra beskæftigelse med disse investeringer alene. Bursa har altid været blandt top 5 i investeringsincitamenter, vi leverer. Bursa; det vil fortsat være en af ​​vores lands foretrukne byer inden for industri og teknologi.

"DET EXPORTERES TIL HELE SIDEN AF VERDEN"

Nestlé Tyrkiets administrerende direktør Ansgar Bornemann i sin tale ved en ceremoni, der deltog i videokonference, "bærer 100 procent af orale medicinske ernæringsprodukter af vores produktion til dette land, en stor del af det leverede produkt fra det allerede i udlandet vil blive produceret lokalt. Efter starten på driften af ​​vores fabrik vil vi dog lede eksporten af ​​produkterne produceret i disse lande til hele verden og påtage os en vigtig rolle i udviklingen af ​​landets økonomi. brugte udtrykkene.

"EN NY ERA"

Nestle Health Science Turkey General Manager og bestyrelsesmedlem Hanzade Summer, "i produktionen af ​​medicinske ernæringsprodukter med vores nyåbnede fabrik i programretning vil føre til starten på en ny æra, vi overfører vores land al den teknologiske knowhow-relaterede. På fabrikken, som planlægges at være i drift i august 2021, vil 29 af virksomhedens orale medicinske ernæringsprodukter blive produceret. " han snakkede.

Ceremonien blev overværet af Bursa-guvernør Yakup Canbolat, AK-partiets Bursa-stedfortrædere Hakan Çavuşoğlu, Efkan Ala, Ahmet Kılıç, Refik Özen, Osman Mesten, Mustafa Esgin, Bursa Metropolitan Kommune Borgmester Alinur Aktaş, AK-partiets Bursa-provinsformand Ayhan Salman, Karacabey District Karacabey District, Karacabey District Governor Borgmester Ali Özkan deltog også.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer