Yenişehir lufthavnerklæring fra Bursa byråd

Yenişehir lufthavnerklæring fra Bursa byråd
Yenişehir lufthavnerklæring fra Bursa byråd

Erklæring fra Bursa byrådsformand Şevket Orhan om brugen af ​​Yenişehir lufthavn;


“Fly stoppet i alle lufthavne i vores land på grund af pandemien inkluderer Ağrı Ahmed-i Hani, Batman, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hatay, Iğdır Şehit Bülent Aydın, Kars Harakani, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon Vanğas, Ferras, Mens det startede igen efter 1. juni, som vi kalder den nye normale, blev den fjerde største by i vores land, lokomotivbyen i vores land med sin udviklede industri og handelsvolumen, ikke lanceret i Bursa Yenişehir International Airport i vores land. indenlandske og udenlandske ekspeditioner mangler alle lufthavne stadig tid, mens vi fortsætter vores lufthavn Akdeniz vores Bursa i Tyrkiet er en åbenbar uretfærdighed for vores by. Det er vores fælles ønske om at genaktivere Bursa Yenişehir lufthavn, hvor der arrangeres fly til 6 destinationer, nemlig Gaziantep, Muş, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon og Ankara med en gennemsnitlig belægningsprocent på 85-90% i den præ-pandemiske periode. Yenişehir lufthavn bruges i øjeblikket som et alternativ til fly, der ikke kan lande i Istanbul og Sabiha Gökçen lufthavne udelukkende på grund af træning og ugunstige vejrforhold (især stærk vind).

Denne enorme lufthavn, der har 5600 m² indenrigs- og internationale flyvninger, har en årlig kapacitet på 2.250.000 passagerer, en lastbygning med et lukket areal på 9460 m² og 115 kølerum, der hver er 8 m³, og en parkeringsplads på 10.000 m² gør os triste. Lad det være: I stedet for at vende tilbage til flyvninger inden pandemiperioden, bør der tilføjes mange nye indenrigsdestinationer, og undersøgelser skal startes for internationale flyvninger. Bursa har dynamikken til at drive denne lufthavn med dens befolkning på 3.000.000 og dens kommercielle potentiale og velplanlagte arbejde. Mens generaldirektoratet for statslige lufthavnadministrationer under ministeriet for transport og infrastruktur i samordning med sundhedsministeriet reaktiverer andre lufthavne i vores land, har det faktum, at Bursa Yenişehir International Airport endnu ikke er åbnet, gjort os meget triste.

AnadoluJet, et andet THY-mærke, fløj fra Bursa Yenişehir. Med åbningen af ​​motorvejen Gebze-Orhangazi-İzmir skulle de, der ønsker at lede vores borgere i Bursa derhen og sagde, at Sabiha Gökçen Lufthavn nærmer sig, og som ønsker at gøre det til en vane, idet de siger 'vi har vores egen lufthavn', bør være den primære opgave for Bursa bydynamik. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer