Ny parkering i Darica Beach Park

Ny parkering i Darica Beach Park
Ny parkering i Darica Beach Park

Darıca Martyr Er Gökhan Hüseyinoğlu Beach Park, der har tiltrukket borgernes opmærksomhed siden åbningen, er blevet et af Kocaelis attraktionscentre. Kocaeli Metropolitan Municipality bygger en ny parkeringsplads ved indgangen vest for parken med det formål at forhindre parkeringsproblemer for de borgere, der kommer til strandparken for at slappe af med det grønne og dybblå hav. Med det udførte arbejde stiger antallet af parkeringspladser i kystparken til tre.

NY PARKERING TIL 303 KØRETØJER


I det arbejde, der udføres af Institut for Videnskab, udføres opførelsen af ​​en parkeringsplads på et område på 4 tusind 300 kvadratmeter i den vestlige del af kystparken. 303 meter regnvandsproduktion og 320 2 tons PMT fortov blev lavet til parkeringspladsen, som har en kapacitet på 300 køretøjer.

TUSSEN 500 TONE ASPHALT SPREAD

Inden for parkeringspladsen lægger Metropolitan Kommunes hold i alt 500 tons asfalt på området. På parkeringspladsen, hvor den midterste medianproduktion også vil blive foretaget, vil der også være specielle parkeringspladser for handicappede køretøjer.

DET VIL VÆRE TREDJE PARKERING

Darıca strandpark har to parkeringspladser i sin nuværende tilstand. En tredje parkeringsplads bygges for at forhindre parkeringsproblemer for borgerne, især om aftenen og i weekenden.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar