Offentlig transport vil være gratis den 29. oktober i Kocaeli

Offentlig transport vil være gratis den 29. oktober i Kocaeli
Offentlig transport vil være gratis den 29. oktober i Kocaeli

Offentlig transport er gratis den 29. oktober i Kocaeli; Borgere vil drage fordel af busser, jernbanesystemer og søtransport, der tilhører Kocaeli Metropolitan Kommune gratis den 29. oktober Republikkens dag.

TRANSPORT GRATIS


Kocaeli Metropolitan Municipality leverer gratis transporttjeneste til borgerne torsdag den 29. oktober, Republikkens dag. I erklæringen fra Department of Transportation blev det meddelt, at bussen, søtransporten og sporvognen, der tilhører Kocaeli Metropolitan Municipality, tjener gratis torsdag den 29. oktober.

Nogle linjer vil fortsætte den eksisterende tarif

På den anden side vil linje 200, der betjener ruten Izmit - Kartal, Sabiha Gökçen Line 250 og 250G og Line 700 fortsat køre efter den nuværende tarif.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer