Generaldirektoratet for Skovbrug 102 Kontrakteret personalerekruttering skal udføres

Generaldirektoratet for Skovbrug 102 Kontrakteret personalerekruttering skal udføres
Generaldirektoratet for Skovbrug 102 Kontrakteret personalerekruttering skal udføres

Med hensyn til beskæftigelse af kontraheret personale offentliggjort i Officiel Tidende dateret 657 og nummereret 4 knyttet til dekret dateret 06.06.1978 og nummereret 7/15754 for at blive ansat i provinsenhederne i Generaldirektoratet for Skovbrug i overensstemmelse med artikel 28.06.2007, stk. I overensstemmelse med klausulen (b) i bilag 26566 til principperne om ændringer til principperne, "Uden at foretage en skriftlig og / eller mundtlig eksamen på basis af KPSS (B) gruppescore rangordning" Appendiks-2 I alt 1 kontrakterede medarbejdere vil blive rekrutteret fra de dimensioner, der er specificeret i.

ANVENDELSESPROCEDURER


Kandidater mellem 14.10.2020-21.10.2020 http://isealim.ogm.gov.tr De gælder med e-forvaltningsadgangskoder fra systemet kl. Ansøgningsprocessen slutter kl. 21.10.2020:23 om natten den 59. Denne periode forlænges ikke. Ansøgninger fremsendt personligt, via mail, andragende eller på anden måde accepteres ikke.

Kandidater skal have en e-forvaltningsadgangskode inden ansøgningsprocessen.

Hver kandidat kan kun ansøge fra et træningsprogram for de stillinger, der er angivet i BILAG-2 i meddelelsen.

Kandidater kan maksimalt foretage 2 præferencer for stillinger med mindre end 10 provinser i bilag-10 og stillinger med mere end 10 provinser.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer