Özlem Süer introducerede forår-sommer 2021-kollektion på Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul

Özlem Süer introducerede forår-sommer 2021-kollektion på Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul
Özlem Süer introducerede forår-sommer 2021-kollektion på Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul

Özlem Süer, en af ​​pionererne inden for tyrkisk design, introducerede foråret-sommeren 2021-kollektionen “Triyanda” til modeverdenen med et online modeshow afholdt den 15. oktober som en del af den 14. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul i år.


12 designere deltog i det 16. MBFWI, der blev arrangeret mellem 15. og 31. oktober i år. Özlem Süers 30-års jubilæum, der blev valgt som Mercedes-Benz præsenterer designer for sit 30. år i sektoren, var også med i arrangementet.

Med æren af ​​at være designer af Mercedes-Benz Presents i sit 30. år har Özlem Süer været en af ​​de inspirerende kilder, der skaber værdi for vores Mercedes Benz 30. års digitale ydeevne med sin designkraft og teknologi. Vi ser virkningerne af vores visuelle effekter når ud til alle former med følelsen af ​​rytme i samlingen på en holistisk måde ”.

TRIANDA

I sin samling ved navn Triyanda beskæftiger Özlem Süer sig med den nye kvindes selvsøgende rejse i den nye verden, og en eksperimentel tilgang vedtages i hele samlingen; Kontrastforholdene mellem stilarter, teksturer og former angivet fra den post-pandemiske verdens søgen efter at placere sig i kontraster.

Kontrasten mellem jacquard, brokade, silketaft, silkeorganza, mat og skinnende symboliserer forholdet mellem historien og det nye moderne. Designeren fortolker forskellige stoffer ved hjælp af farver som sort, hvid, grå, guld og kobber.

Præsentationen af ​​samlingen, som blev skudt på Tophane-i Amire Culture and Art Centre som en del af MBFWI og afholdt online, præsenterede en visuel fest for publikum ledsaget af storslåede billeder.

Mercedes-Benz Fashion Week i Istanbul (MBFW) 15. Tyrkiets sæsonens salgsfremmende gruppe (TTG) blev gennemført med støtten.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer