Porsche Taycan i Tyrkiet

Porsche Taycan i Tyrkiet
Porsche Taycan i Tyrkiet

Den første helelektriske sportsvogn, Porsche Taycan, kom derefter til Tyrkiet med Doğuş Otomotiv forsikring om spændingen i forventning. Taycan 4S, Turbo og Turbo S modeller blev introduceret til Porsches 7-punkts autoriserede forhandlere i Tyrkiet.


Overalt i verden, ikke kun for Porsche-entusiaster, blev den nye Porsche-model, der tætte Taycan af alle bilentusiaster, lanceret i Tyrkiet. De nyeste modeller i E-Performance-serien, Taycan 4S, Turbo og Turbo S-modellerne, blev præsenteret for de autoriserede forhandlere af Porsche i Istanbul, Bursa, Ankara, Izmir, Antalya og Mersin med sikkerhed fra Doğuş Otomotiv.

På Porsche Tyrkiets indgivelse til TAYCAN'a-salget sagde også, at en ny side placerede Porsche Tyrkiets direktør for salg og markedsføring Selim Ashkenazic, "Porsche AG Elektromobilitet på strategi parallelt" leveret siden 2025 Porsche-modeller vil være elektriske med mere end 50 procent Han formidlede. ”I denne retning fortsætter vores forberedelser til den nye Porsche Taycan til ladestationer, der skal etableres hos alle vores autoriserede forhandlere og tjenester samt på forskellige sociale interaktionssteder i fuld fart. Tilgængeligheden af ​​tjenester til vores brugere Taycan-oplader er meget vigtig for os og etablerer derfor det første bilmærke i sit eget opladningsnetværk i Tyrkiet. Porsche i Tyrkiet indtil udgangen af ​​2020 Porsche 6.7 ladestationer med omkring 120 millioner investeringer, som vi planlægger at aktivere. I begyndelsen af ​​2021 planlægger Doğuş Oto Kartal-steder over hele verden at etablere Tyrkiets hurtigste ladestationer, ”sagde han.

Alle forberedelser til Taycan er afsluttet

Elektromobilitet startede for 2 år siden som en del af forberedelserne til Porsche Turkey, Destination Charging (opladning med mellemlandinger), Dealer Charging (Charging Reseller) og Home charge (hjemmeopladning) fokuserer på marken. Ifølge global forskning har det vist sig, at brugere af elbiler oplader deres køretøjer derhjemme med en statistisk hastighed på 80 procent, og installationsprocesserne i Taycan-brugernes hjem er designet ved at designe ladestationer.

Alle medarbejdere i Porsche-centrene har modtaget specialundervisning i elektriske køretøjer, der er fast besluttet på at udføre reparationsteknikere til elektriske køretøjer, idet de tager særlig ekspertise og uddannelse i både i Tyrkiet og i udlandet er blevet tildelt globale certificeringer. Værkstederne og værkstedsudstyret er blevet ændret udelukkende for Taycan, og alle forberedelser til den nye periode er afsluttet.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer