Præsident Küpeli formidlede kravene fra OIZ til ministeren Varank

Præsident Küpeli formidlede kravene fra OIZ til ministeren Varank
Præsident Küpeli formidlede kravene fra OIZ til ministeren Varank

Under præsentation af OSBÜK konsultationsmødet med deltagelse af minister for industri og teknologi Mustafa Varank formidlede præsident Kupeli OIZ'ernes problemer og krav til ministeren Varank.


Eskişehir Organised Industrial Zone (EOSB) Formand Nadir Küpeli deltog i høringsmødet i Organised Industrial Zones Supreme Organization (OSBÜK) afholdt med deltagelse af industri- og teknologiminister Mustafa Varank. OIZ'ernes problemer og krav blev drøftet på mødet, der blev afholdt via videokonference og deltog af 343 OIZ-præsidenter og regionale ledere.

Under høringsmødet sagde formand Küpeli, at organiserede industriområder skulle være repræsenteret i forskellige bestyrelser i provinserne og sagde: ”Vi har vanskeligheder med hensyn til udviklingsagenturer. Vi ønsker, at Organized Industrial Zones skal være involveret i ledelsen af ​​udviklingsagenter og kræve repræsentation. Et andet problem er YEKDEM-priser. Vi ønsker, at YEKDEM-priser reduceres. Som en OIZ, der distribuerer naturgas, lider vi af naturgasdistribution. OIZ'er kan ikke være lovligt repræsenteret i provinsielle sanitets- og provinsielle beskæftigelses- og erhvervsuddannelsesråd. Der arbejder 45 tusind mennesker i Eskişehir Organized Industrial Zone, men vi er repræsenteret i provinsens beskæftigelsesråd med godkendelse fra vores kære guvernør, men det vil være passende at arrangere dette med en forordning. I et andet vigtigt emne udstedte SSI en regulering for dem, der mistede livet på grund af Covid-19 på deres arbejdspladser, men vi ønsker, at dette skal reguleres ved lov. Definitionen af ​​SMV'er, som er et emne, der vedrører mange af vores SMV'er, skal opdateres igen i henhold til de nuværende forhold ”.

Forbindelsesvejen skal foretages

Præsident Küpeli berørte også opførelsen af ​​Eskişehir OSB-Hasanbey Logistics Center jernbaneforbindelsesvej. Küpeli meddelte, at de er klar til at gøre, hvad der falder på dem som Eskişehir OSB-ledelse, og overbragte til minister Varank, at forbindelsesvejen skulle ske så hurtigt som muligt.

Jeg håber, vi løser problemerne

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank erklærede, at de vil foretage en evaluering vedrørende definitionen af ​​SMV og sagde: "Vi løser problemerne ved jernbaneforbindelsesvejen og vejkryds" med hensyn til anlæggelsen af ​​forbindelsesveje i Eskişehir.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer