Speciel dagskonvolut fra PTT AŞ om republikkens dag

Speciel dagskonvolut fra PTT AŞ om republikkens dag
Speciel dagskonvolut fra PTT AŞ om republikkens dag

Den specielle dagskonvolut med temaet "Republic Day" af Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) blev sat i omløb den 29. oktober 2020.


Den specielle dagskonvolut med emnet "Republic Day", der sættes i omløb den 29. oktober 2020, til en pris på 5,00 TL; http://www.filateli.gov.tr adresse, filately mobilapplikation og PTT-arbejdspladser lige så meget som antallet af abonnenter.

For at støtte beskyttelsen af ​​folkesundheden på grund af coronavirusepidemien, for at forhindre trængsel på PTT-arbejdspladser og for at give kunderne mulighed for at udføre filatelistiske transaktioner, inden de kommer til PTT-arbejdspladser; Kunder, der anmoder om den specielle dagskonvolut, der tilbydes til salg den 29. oktober 2020 med et poststempel, http://www.filateli.gov.tr Hvis produktet er købt inden for 6 måneder fra datoen for omsætning, kan det sendes med poststempel.

Særlige anmodninger om datostempel og poststempel fra kunder til filateliske produkter (hvis de overholder den filateliske forretningsprocedure) vil blive opfyldt, hvis de sendes til PTT AŞ inden for 29 måneder fra 2020. oktober 3.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer