Qatar Airways inviterer rejsende til at genopdage verden med særlig rabat

Qatar Airways inviterer rejsende til at genopdage verden med særlig rabat
Qatar Airways inviterer rejsende til at genopdage verden med særlig rabat

Qatar Airways Privilege Club-medlemmer tjener dobbelt Qmil for billetter, der er reserveret i kampagneperioden. Flyselskabet udvider sit engagement i fleksible reservationsmuligheder til passagerer.


Qatar Airways inviterer sine passagerer til at genopfinde verden med en særlig to-dages kampagne. Passagerer vil kunne drage fordel af kampagnen, der tilbyder mindst 30% rabat, fra 8. oktober 00:01 til 9. oktober 23:59 Doha-tid.

I løbet af denne særlige kampagneperiode får passagerer også rabatter på op til 20%; De kan også drage fordel af tjenester, der vil berige deres rejseoplevelse, såsom overskydende bagage, adgang til Oryx og Al Mourjan-loungen, Al Maha velkomst- og assistanceydelser. Qatar Airways Privilege Club-medlemmer tjener dobbelt Qmil fra billetter reserveret mellem 8. og 9. oktober 2020.

Derudover udvider Qatar Airways sin forpligtelse til fleksible reservationsmuligheder for alle billetter købt inden 31. december. Passagerer, der har brug for at ændre deres rejseplaner, kan afsløre (opbevare) deres billetter i to år eller drage fordel af ubegrænsede datoændringer. Alternativt kan de bytte deres billetter til en kupon, som de kan indløse på en fremtidig rejse for yderligere 10%. Passagerer, hvis rejseplaner påvirkes af eksterne faktorer (inden for det samme kontinent for medlemmer af Qatar Airways Privilege Club eller inden for 500 miles for ikke-medlemmer) kan ændre deres destination. De kan også veksle deres billetter med Qmil eller refundere dem uden omkostninger. For vilkår og betingelser kan du besøge qatarairways.com/RelyOnUs.

Qatar Airways Country Manager for Sydøsteuropa, Ferit Aksun: ”Med vores specialpriser tilstræber vi at give rejsende et fast greb om deres rejsepassion igen. Nu er det tid til at opdage den skønhed, som verden har at tilbyde, og at samle nye minder. Hos Qatar Airways inviterer vi vores passagerer til at slappe af på en afsondret strand, blive fortryllet af spektakulære bybilleder eller navigere i betagende geografiske områder. Lad os genopdage verden sammen, komme tilbage til det, vi savnede og savnede. Han snakkede.

I henhold til de nyeste data fra IATA; Qatar Airways er blevet det største internationale flyselskab, der har udført sin mission om at få folk hjem fra april til juli. Dette gjorde det muligt for flyselskabet at få en unik oplevelse af at transportere sine passagerer med den største opmærksomhed på sikre og hygiejniske regler og effektivt omstrukturere sit flynetværk. Flyselskabet implementerede også effektivt de mest avancerede sikkerheds- og hygiejneforanstaltninger i sin hub Hamad International Airport.

Qatar Airways har i øjeblikket mere end 90 fly til mere end 650 destinationer rundt om i verden. Qatar Airways 'flyoperationer er ikke begrænset til nogen bestemt type fly. Luftfartsselskabets moderne, brændstofeffektive og miljøvenlige flåde betyder, at det kan fortsætte med at flyve ved at tilbyde den rigtige kapacitet på ethvert marked. På grund af den indvirkning, COVID-19 havde på efterspørgslen efter rejser, besluttede flyselskabet at parkere sin Airbus 380-flåde, idet de mente, at det ikke var kommercielt eller miljømæssigt korrekt at bruge et så stort fly på det nuværende marked. Flyselskab; Det fortsætter med at flyve '49 Airbus 350 og 30 Boeing 787-flåde 'til Afrika, Amerika, Europa og Asien og Stillehavsområdet, da de strategisk er den mest ideelle flytype til langdistancelinjer.

Sikkerhedsforanstaltninger under flyvning leveret af Qatar Airways inkluderer personligt beskyttelsesudstyr (PPE) til kabinebesætningen og et gratis beskyttelsessæt og engangs ansigtsskærme til passagerer. På fly udstyret med Qsuite kan Business Class-passagerer nyde et væld af personlig plads og frihed, herunder muligheden for at bruge de mobile dele til dette prisvindende sæde og indikatoren "Forstyr ikke". Qsuite; Det er tilgængeligt på flyrejser til mere end 30 destinationer, herunder Frankfurt, Kuala Lumpur, London og New York. For fuldstændige detaljer om de gennemførte foranstaltninger kan du besøge qatarairways.com/safety.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer