Qatar Airways leverer tre flere Airbus A350-1000s

Qatar Airways leverer tre flere Airbus A350-1000s
Qatar Airways leverer tre flere Airbus A350-1000s

Med denne levering er Qatar Airways 'Airbus A350-flåde nået 52. Luftfartsselskabets fremadrettede strategiske investering i dobbeltmotorede, brændstofeffektive og miljøvenlige fly har gjort det muligt for det at fortsætte med at flyve gennem krisen og føre en bæredygtig vækst i den globale luftfart.


Flyselskabet udfører sine operationer med sin unge og blandede flåde ved at tilbyde fleksible rejsemuligheder til sine passagerer via Hamad International Airport, der er valgt som den bedste lufthavn i Mellemøsten.

DOHA, Qatar - Qatar Airways øgede antallet af A3 i sin flåde til 350 med de 1000 Airbus A350-52, der blev leveret i dag, og bevarede sin titel som det flyselskab med den største A350-flåde. Alle de 3 modtagne A350-1000 var udstyret med Qsuite, flyselskabets prisvindende Business Class-sæde. Denne flåde vil flyve strategiske fjernruter til Afrika, Amerika, Asien-Stillehavet og Europa.

Qatar Airways administrerende direktør Akbar Al Baker: ”Qatar Airways er et af de få globale flyselskaber, der aldrig er stoppet med at flyve under krisen og fortsætter med at modtage levering af nye fly. Vores strategiske investering i moderne, brændstofeffektive og miljøvenlige fly med to motorer har gjort det muligt for os sikkert at tage millioner af mennesker hjem og fortsætte med at flyve med mere end 37.000 flyvninger siden pandemiens begyndelse. På grund af den negative indvirkning af COVID-19 på rejsefterspørgslen vil vi fortsætte med at holde vores Airbus A380-flåde på jorden og skabe mere miljøvenlige og smarte løsninger som A380, da det ikke giver nogen kommerciel eller miljømæssig mening at bruge et stort fly som Airbus A350 på det nuværende marked.

”Miljøbevidste passagerer kan være sikre på, at Qatar Airways opererer det mest effektive fly for hver rute og konstant vurderer både passager- og fragtbehov for at sikre dette. Qatar Airways tilbyder rejsefleksibilitet med en flåde af forskellige flytyper, der giver passagerer mulighed for at rejse, når de vil, snarere end at flyve store og brede fly på grund af begrænsede flymuligheder. Han talte i formen.

Passagerer, der rejser med Qatar Airways 'avancerede Airbus A350-1000-fly, kan nyde følgende privilegier:

  • Bredeste kabinehus i sin klasse med større vinduer, der skaber en ekstra rummelig følelse.
    Mest generøse private rum og bredeste pladser i sin klasse
  • Avanceret luftrensningssystemteknologi, der giver optimal kabineluftkvalitet ved at opfriske luften hvert andet til tredje minut for mere komfort og mindre træthed. (HEPA-filtre)
  • LED kabinebelysning efterligner naturlig solopgang og solnedgang for at reducere jetlag-effekter
  • Den støjsvage kabine i et dobbeltgangsfly til en mere fredelig rejse

Qatar Airways skiller sig også ud med sine sikkerhedsforanstaltninger. De indbyggede sikkerhedsforanstaltninger, det giver, inkluderer personligt beskyttelsesudstyr (PPE) til kabinebesætningen og et gratis beskyttelsessæt til passagerer og engangs ansigtsskærme. På fly udstyret med Qsuite kan Business Class-passagerer nyde et væld af personlig plads og frihed, herunder muligheden for at bruge de personlige dele af dette prisvindende sæde og indikatoren "Forstyr ikke". Qsuite; Det er tilgængeligt på flyrejser til mere end 30 destinationer, herunder Frankfurt, Kuala Lumpur, London og New York. For alle detaljer om de gennemførte foranstaltninger qatarairways.com/safety Du kan besøge.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar