Respekt for flag i offentlig transport i Bursa

Respekt for flag i offentlig transport i Bursa
Respekt for flag i offentlig transport i Bursa

Metropolitan kommune reagerede på dem, der forsøgte at fordreje bestræbelserne på at gøre Burulaş og private offentlige busser i Bursa i overensstemmelse med reglerne ved at fremsætte falske udsagn som 'Turkish Flags are removed from the vehicles'. Det blev anført, at flagene, der ikke overholder de principper, der er specificeret i den tyrkiske flaglov, vil blive fjernet, og applikationen til ikke-køretøjsflag vil blive implementeret i overensstemmelse med loven.


Bursa Metropolitan Municipality har startet ansøgninger og inspektioner for at få alle offentlige transportbiler til at overholde forordningen i tråd med beslutningen fra Burulaş og Bursa Special Public Bus Chauffører. Mens alle applikationer såsom lydsystemer i køretøjet, indvendig belysning, gardiner, alt indvendigt og udvendigt tilbehør, der forhindrer udsynet og forhindrer adgang for handicappede, lufthorn, der påvirker trafiksikkerheden, vinduesfilm, fælgtilbehør og derivater, demonteres, er 449 køretøjer i overensstemmelse med reglerne for offentlig transport og er blevet lavet.

Flagene omarrangeres

Derudover kontrolleres det inden for anvendelsesområdet for, om de tyrkiske flag i og uden for køretøjet er i overensstemmelse med den tyrkiske flaglov nr. I artikel 2893 i flagloven; ”Det tyrkiske flag kan ikke bruges på nogen måde, der ville skade den moralske værdi, det fortjener, revet, flået, ujævn, hul, beskidt, bleg, krøllet eller værdig. Bortset fra officielle edceremonier kan den ikke lægges på borde, podier eller omslag til noget formål. Det kan ikke placeres på steder, hvor du kan sidde eller stå. Mens det siges, at formen på flaget ikke kan gøres til disse steder og lignende genstande ”, blev alle tyrkiske flag, der overtrådte denne artikel, fjernet fra køretøjerne. Projektet med at anvende de tyrkiske flag i overensstemmelse med loven på køretøjernes ydre på en standard måde er startet.

Ubegrundede krav

Mens nogle køretøjsejere, der ikke er tilfredse med fjernelsen af ​​deres personlige ejendele, der ikke overholder forordningen, delte spørgsmålet på sociale medier med ubegrundede og urealistiske udsagn i form af et angreb på det tyrkiske flag, blev det anført i erklæringen fra Metropolitan Municipality, at ansøgningen blev fremsat for at respektere det tyrkiske flag. I erklæringen; ”Nogle køretøjsejere, der ikke er tilfredse med fjernelsen af ​​deres personlige tilbehør i og uden for køretøjet i overensstemmelse med principperne og procedurerne i den tyrkiske flaglov nr. 2893, og dem, der ønsker at drage fordel af denne situation, har forsøgt at anklage mod det tyrkiske flag og vildlede offentligheden. Vi beklager disse ubegrundede og usande udsagn, der forsøger at skade omdømmet til Bursa Metropolitan Municipality og Burulaş over spørgsmålet om Flag, som er den mest følsomme af os alle, og vi fordømmer dem, der fremsatte disse udsagn, og vi skammer os over at gøre denne grimme politik til at skade ryet over det tyrkiske flag


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar