Rockwell Automation Cybersecurity Company erhverver Oylo

Rockwell Automation erhverver Cybersecurity Company Oylo
Rockwell Automation erhverver Cybersecurity Company Oylo

Rockwell Automation, Inc., en global leder inden for industriel automatisering og digital transformation. (NYSE: ROK) meddelte i en erklæring, at de har købt Oylo, et privat firma med base i Barcelona, ​​Spanien, en industriel cybersikkerhedstjenesteudbyder. Oylo leverer cybersikkerhedstjenester og løsninger til en bred vifte af industrielle kontrolsystemer (ICS). Blandt emnerne i hans tjeneste er gennemførelse af præevalueringsstudier, nøglefærdige applikationer, cybersikkerhedsprojektledelsestjenester og evnen til at reagere på en cyberhændelse.


Frank Kulaszewicz, Senior Vice President, Lifecycle Services for Rockwell Automation, sagde: ”At have en mere omfattende cybersikkerhedsstrategi på tværs af industriel driftsteknologi (OT) og informationsteknologi (IT), når først tilsluttede og smarte enheder kommer ind på fabrikken. er vigtigere end nogensinde. Vi arbejder fortsat for vores kunders succes i Connected Enterprise-rejsen. Oylos dybe ekspertise inden for området vil yderligere fremskynde Rockwell Automations evne til at levere denne ekspertise verden over ”.

Oylo-erhvervelsen demonstrerer, at Rockwell Automation ønsker at levere førsteklasses cybersikkerhedstjenester og -løsninger. Oylos OT-cybersikkerhedsekspertise supplerer it-cybersikkerhedsekspertisen opnået gennem den nylige erhvervelse af Avnet Data Security. Oylo's deltagelse i Rockwell Automation fremskynder de globale leveringsfunktioner i et hurtigt skiftende marked og udvider eksisterende cybersikkerhedstjenester til industrien.

Oylo CEO EduardoDi Monte sagde: ”Vi er glade for at fortsætte med at betjene vores loyale kunder og partnere, samtidig med at vi leverer vores tjenester til mange institutioner rundt om i verden”.

Oylo vil være en del af Lifecycle Services-enheden.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar