Samsun Metropolitans vejmål ved årets udgang er 1250 kilometer

Samsun Metropolitans vejmål ved årets udgang er 1250 kilometer
Samsun Metropolitans vejmål ved årets udgang er 1250 kilometer

Metropolitan Kommunes borgmester Mustafa Demir, der er fast besluttet på at løse Samsuns vejproblem fra sin rod, sagde, at den målrettede 1100 kilometer vej var afsluttet ved årets udgang, og de øgede målet til 1250 kilometer.


Samsun Metropolitan Municipality fortsætter med at ændre miljøet i byen med de byggepladser, den etablerede i 17 distrikter. Metropolitan Kommunes borgmester Mustafa Demir sagde, at vejmobilisering fortsætter i alle distrikterne for komfortabel transport, ”Vi kom til service. "Vi vil afslutte vejproblemet, især i vores landdistrikter, ved at prioritere steder med retfærdighed og haster."

Præsident Demir sagde, at de startede et vejangreb fra den første dag, de tiltrådte i Samsun, ”Vi har gennemført de 1100 kilometer, vi målrettet mod årets udgang som betonvej, A-overfladebelægning og B-type belægning. Vi har 2020 måneder til udgangen af ​​3. Vi udvidede målet og øgede det til 1250 kilometer. en af ​​byerne i Tyrkiet forbliver den måde, vi ikke stopper, før de bliver problemer. Vi har et serviceangreb i vores by på alle områder fra infrastruktur til overbygning.
Vi bærer vores Samsun til fremtiden ved at brodere knude for knude. Hver anmodning fra vores borgere er på vores hoved. Vores vejinvesteringer fortsætter på samme måde i 2021, ”sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer