SAMULAŞ implementerer HES-kode i offentlige transportkøretøjer

Overgangsperiode med HES-kode i SAMULAŞ offentlige transportkøretøjer
Overgangsperiode med HES-kode i SAMULAŞ offentlige transportkøretøjer

SAMULAŞ General Manager Enver Sedat Tamgacı opfordrede kortholderne til at definere HES-koder til SAMKARTs, der bruges i køretøjer med offentlig transport.


SAMULAŞ leverer transportinfrastrukturen i Samsun og har integreret HEPP-kodeforespørgselsprocessen, som er blevet obligatorisk i køretøjer med offentlig transport ved at forbedre dens teknologiske infrastruktur.

I en erklæring om, at integrationsprotokollen blev underskrevet som et resultat af forhandlingerne med de relevante enheder i sundhedsministeriet, og borgerne skulle opdatere deres kort så hurtigt som muligt, sagde SAMULAŞs generaldirektør Enver Sedat Tamgacı: ”I henhold til den protokol, vi har underskrevet med sundhedsministeriet, skal vores abonnenter, der bruger SAMKART, definere deres HES-koder på deres kort indtil 20. november. Fra denne dato lukkes elektroniske offentlige transportkort til abonnenter, hvis HES-koder ikke er defineret, til brug. Med applikationen blokeres kortene fra borgerne i den risikable gruppe automatisk. "Jeg vil gerne minde dig om, at den praksis, der er implementeret for at reducere risikoen for forurening og at rejse sikkert i offentlig transport, er afgørende."

Tamgacı sagde også, at inden for rammerne af integrationen fjernes engangsbilletter til 2-kørsel fra salg pr. 31.10.2020, og at borgere, der vil bruge offentlig transport, skal have SAMKART.

SÅDAN DEFINERES HANS KODE

SAMKART-abonnenter definerer HES-kode http://www.samsun.bel.tr, http://www.samulas.com.tr ve http://www.akillibiletim.com De skal starte deres transaktioner på HES-kodedefinitionssiden ved at indtaste en af ​​deres adresser. Derefter skal felter som TR ID-nummer, kortnummer, HES-kode, telefonnummer udfyldes. I afsnittet Transportkortnummer skal det 8-cifrede kortnummer på transportkortene eller de første 8 cifre i kortnummeret på de genopladelige kvitteringer, der er angivet efter balanceindlæsningen, indtastes i den relevante boks. Når disse transaktioner er afsluttet, defineres HEPP-koden i SAMKART.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer