Forbindelser mellem Şanlıurfa og Diyarbakır af Mersin Gaziantep-jernbaneprojektet bør inkluderes i investeringsprogrammet før 2023

Şanlıurfa og Diyarbakır, Mersin Gaziantep jernbaneprojekt bør inkluderes i investeringsprogrammet før 2023
Şanlıurfa og Diyarbakır, Mersin Gaziantep jernbaneprojekt bør inkluderes i investeringsprogrammet før 2023

Şanlıurfa og Diyarbakır-forbindelser mellem Mersin Gaziantep High Speed ​​Railway Project bør indgå i investeringsprogrammet inden 2023.


Şanlıurfa Chamber of Commerce and Industry İ Halil Peltek og Diyarbakır Chamber of Commerce and Industry Formand Mehmet Kaya afgav en fælles erklæring vedrørende Mersin - Gaziantep højhastighedstogprojektet.

Følgende udsagn blev brugt i erklæringen. ”For nylig blev det afspejlet i medierne, at der blev afholdt Mersin - Gaziantep højhastighedstogsprojekt. At levere jernbaneforbindelsen til havnebyen Mersin med provinserne i regionen er meget vigtig med hensyn til at forbedre logistikinfrastrukturen og øge livskvaliteten i regionen.

Provinserne Şanlıurfa og Diyarbakır i den sydøstlige Anatolien-regionen skiller sig ud med deres befolkning, industrielle produktion og kapacitet til levering af tjenester. De er et regionalt tiltrækningscenter med deres potentialer og investeringskapacitet i forskellige sektorer. Med de investeringer, de har modtaget i de seneste år, og eksporten af ​​varer og tjenester til markedet i Mellemøsten, har de et logistikcenter-kapacitet på regionalt niveau og i kommercielle forbindelser med nabolandene. Logistikinfrastrukturer skal styrkes for at forbedre provinsernes nuværende økonomiske kapacitet. Til dette er planlægning og gennemførelse af jernbaneinvesteringer, der letter deres eksport med havnebyer som Mersin og nabolande som Habur-grænseporten, blandt de vigtigste offentlige investeringer.

At levere Diyarbakır- og Şanlıurfa-forbindelser til højhastighedstogprojektet er også vigtigt for at øge livskvaliteten i disse provinser. Med hensyn til befolkning rangerer Şanlıurfa 81. blandt 8 provinser og Diyarbakır 12. Denne investering vil støtte udviklingen af ​​det sociale og kulturelle liv i begge tætbefolkede byer.

Begge vores provinser ligger i korridoren for kultur og tro turisme og skiller sig ud med deres kulturarv værdier. Udviklingen af ​​højhastighedstoglinjen til persontransport er også en vigtig investering for kultur- og trosretningskorridorer i regionen sammen med provinserne Diyarbakır og Şanlıurfa for at tiltrække flere lokale og udenlandske turister.

Efter Mersin-Gaziantep-jernbaneinvestering er det meget vigtigt at foretage Diyarbakır- og andanlıurfa-forbindelser for at drage fordel af hele regionen fra jernbaneforbindelsen og betjene hele regionen. Fordelene ved det nuværende udviklingsniveau og transportinfrastrukturen i regionen med hensyn til at forbedre investeringsmiljøet i provinserne Diyarbakır og Şanlıurfa bør tages i betragtning.

I den henseende kræver vi, at jernbaneforbindelsen Mersin - Gaziantep planlægges på baggrund af den økonomiske udvikling, investeringsmiljø og livskvalitet i provinserne i regionen, og Şanlıurfa og Diyarbakır-forbindelser skal planlægges så hurtigt som muligt og inkluderes i investeringsprogrammet inden 2023. Det blev sagt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer