Şanlıurfa Smart cykelsti-projekt gennemføres

sanliurfa-smart-cykel-sti-projekt-er implementeret
sanliurfa-smart-cykel-sti-projekt-er implementeret

Metropolitanske borgmester Zeynel Abidin Beyazgül gør hvad han lovede inden valget en efter en. Projektet "Smart Bicycle Path", der blev sat på dagsordenen på introduktionsmødet i Launch Project, der blev afholdt på GAP ATEM, implementeres.

PRÆSIDENT BEYAZGÜL: DEN SMARTE Cykel vil være meget velegnet til ŞANLIURFA


Beyazgül præsident for Tyrkiet har den yngste befolkning i Sanliurfa sagde om de planlagte cykelstier, og smart cykel ville se godt ud byen ”Hvilket løfte er det, hvis vi lancerer et liv. Vi hævder tilliden fra Şanlıurfa-folket som på den første dag ”.

FØRSTE ANVENDELSE GAP VALLEY KOMMER TIL LIVET I 3. TRIN

Den første fase af projektet udarbejdet af Metropolitan Municipality Department of Survey and Project vil blive bygget på et område på 3 meter langt 1970 m4600 i GAP Valley 2. Scenepark. Efter afslutningen af ​​de forberedte arbejder i etaper oprettes 20 cykler, 20 parkeringspladser og 1 udlejningsterminal til "Smart Bicycle Project". De, der ønsker at leje en cykel, kan leje dem med Urfa-kort, abonnementskort og kreditkort via applikationen, der er kompatibel med hjemmesiden, iOS og Android-telefoner. De, der ønsker det, kan bruge deres egen cykel.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar