Santa Farma İlaç Bestyrelsesformand Erol Ki̇resepi̇ Talte på Joint Sharing Forum

Santa Farma İlaç Bestyrelsesformand Erol Ki̇resepi̇ Talte på Joint Sharing Forum
Santa Farma İlaç Bestyrelsesformand Erol Ki̇resepi̇ Talte på Joint Sharing Forum

Santa Farma İlaç Bestyrelsesformand, KIPLAS næstformand for bestyrelsen og præsident for den internationale organisation for arbejdsgivere (IOE) Mr. Erol Kiresepi; "Denne krise skal opfattes som en advarsel for alle segmenter om at gøre, hvad der er nødvendigt."


Præsident for Den Internationale Organisation for Arbejdsgivere (IOE) og næstformand for bestyrelsen for KIPLAS Mr. Erol Kiresepi holdt en tale på Joint Sharing Forum. Tyrkiets Forbund for Arbejdsgiverforeninger (TISK) af alle interessenters arbejdsliv, som har til formål at skabe en fælles stemme ved at samle og i år blev det første forum afholdt i virtuelle miljøer ved hjælp af mulighederne for digital teknologi arrangeret sidste år.

Inden for forummet sagde Erol Kiresepi, der startede sin tale med, at ingen kunne forudsige udviklingen på verdensplan i året siden den første begivenhed, at den socioøkonomiske krise, vi oplever, har ført til et fald i beskæftigelsen med 17,3%, og på det nåede tidspunkt er Covid-19 en humanitær katastrofe. sagde, at det er blevet.

IOE-præsidenten understregede, at Covid-19-pandemien kan betragtes som en milepæl, og erklærede, at denne krise har gjort social dialog til en "uundværlig" del af dagsordenen og var vidne til beslutningen fra forskellige segmenter om at handle i samarbejde i det omfang, vi ikke har oplevet før. bemærkede, at vi er.

Erol Kiresepi; Han understregede, at i stedet for at være tilfreds med slagord, er det nødvendigt at være sikker på at handle i overensstemmelse med diskurserne og understregede, at krisen skulle opfattes som en advarsel for alle segmenter om at gøre det nødvendige.

"Vi er nødt til at få verden tilbage til at arbejde."

Erol Kiresepi erklærede, at de vigtigste prioriteter på nuværende tidspunkt er "at orientere verden til at arbejde igen", og at der er behov for foranstaltninger såsom etablering af dynamiske, åbne og inkluderende arbejdsmarkeder, forbedring af SMV'ers adgang til kredit og understøttelse af færdighedsudvikling og endnu en gang vigtigheden af ​​effektive og bæredygtige sociale beskyttelsessystemer. sagde, at det er mere forstået.

Understreger, at udgangen fra krisen over for Covid-19, som er et reelt globalt problem, afhænger af den stærke deltagelse af arbejdsmarkedets parter, understregede Kiresepi, at konsekvens af politikken og effektiviteten af ​​implementeringen kan opnås med aktiv deltagelse af arbejdsmarkedets parter og understregede, at det ikke bør glemmes, at kriser altid fører til muligheder.

Sagt, at ifølge forskningen øges tilliden hos medarbejderne til arbejdsgiverne og understreger, at arbejdsgiverne skal være værd at have denne tillid, afsluttede Kiresepi sin tale med, at det er nødvendigt at overholde forsigtighedsreglerne forsigtigt i pandemiperioden, der kræver, at alle tager for meget ansvar.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar