SED-betalinger betales til konti i dag

SED-betalinger betales til konti i dag
SED-betalinger betales til konti i dag

Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejdsmarkeds- og sociale tjenester, meddelte, at betalinger fra Social and Economic Support Service (SED) vil blive deponeret på konti for borgere i nød fra i dag.


Minister Selçuk sagde, ”I oktober betaler vi 128 millioner TL for vores 133,3 tusind børn, der nyder godt af SIA-service. Med SED støtter vi vores børn med deres familier og opretholder familiens integritet og overholder vores børns bedste ”.

Minister Selçuk erklærede, at betalingerne vil blive deponeret på konti mellem 8. og 15. oktober 2020 og ønskede, at de skulle være gavnlige for alle børn og deres familier.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer